Teroristul care a fondat Hezbollah il acceptă pe Isus Hristos și alege să facă ceva incredibil

Un iranian care era un terorist extremist , s-a convertit la creștinism acceptând pe Isus în viața sa.

Acum împărtășește mesajul Evangheliei în întreaga lume, în special compatrioțiilor săi.

De mic copil, Daniel Shayesteh a fost învățat despre Islam, la vârstă de nouă ani, el era capabil să recite pasaje din Coran și a practica ritualuri islamice, Tatăl l-a determinarea si l-a ales dintre cei 12 frați care să primeasca învățăturile ale religiei sale si să le ducă mai departe.

Această caracteristică l-a făcut cunoscut în comunitatea musulmană iraniană iar acest lucru l-a condus într-o poziție de mare influență între extremisti, și împreună cu ei, a fondat gruparea Hezbollah. A fost o lovitura de stat care a răsturnat atunci pe regele țării, Mohammed Reza Shah în revoluția islamică din anul 1979.

În acea vreme, Shayesteh a devenit liderul politic al grupului islamic de astăzi, care a devenit ținta ayatollahul, Ali Khamenei, „liderul suprem al Iranului”. Unii revoluționari au fost uciși, si Shayesteh a fost arestat. „Prin harul lui Isus, am fugit, chiar pot spune că a avut un plan pentru mine”, a spus el.

A cerut exil politic în Turcia, unde a studiat și a obținut un doctorat în managementul internațional.În teza sa, el a apărat ideea modului în care religiile, culturile și filozofiile influențează atitudinea umană . El a fost surprins și șocat să compare toate religiile și filosofiile, unde a realizat că valorile creștinismului sunt superioare din toate aspectele.

Totuși, el a refuzat să o accepte din cauza instruirii sale prea radicale din Islam.

După ce a căutat pe un prieten musulman care îi datora bani, Shayesteh, si-a reamintit că acesta persoana a avut prieteni creștini, așa că a hotarat sa merga la biserică si să intrebe pe prieteni săi.

Când a ajuns la biserică, l-au întâmpinat și s-au oferit să-l ajute ca să-l găsească pe prietenul său care îl datora banii, așa că a continuat să asculte și participe, dar în loc să-l  găsească pe prietenul care-i datora bani, el a găsit ceva ce nu căuta: L-a gasit pe Dumnezeul creștinilor!

El a fost surprins placut de ceea ce auzise de la creștini, definiția lui Dumnezeu era atât de diferită încât el fost captivat complet . El a avut o întâlnire cu Dumnezeu prin Cuvântul Său.

Shayesteh nu mai putea evita adevărul și L-a acceptat pe Hristos descoperind că el ar putea fi liber de trecutul său, sa fie eliberat de un zeu care a insuflat răul în lume și de o religie.

Din fericire l-a eliberat Creatorul său. Aleluia!

Acum, Shayesteh vorbește studenților, grupurilor creștine și politicienilor despre pericolul Islamului și valoarea democrației și a libertății.

Sursa:

https://wp.me/p9oXYg-Xv

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Teroristul care a fondat Hezbollah il acceptă pe Isus Hristos și alege să facă ceva incredibil

  1. Schimbarea o produce doar DUMNEZEU

Comentariile sunt închise.