SUSȚINERE în RUGĂCIUNE- Dumnezeu să mângâie pe cei îndoliați!

SUSȚINERE în RUGĂCIUNE

Dragii mei,

Vă invit din toată inima să susținem în rugăciune familia fratelui nostru Savu Isvoraș care trece printr-o teribilă încercare! Băiatul cel mare al familiei a murit subit aseară la doar 21 de ani.

Ne încredem pe deplin în făgăduința lui Dumnezeu că într-o bună zi, la revenirea Domnului nostru Iisus Hristos, cei morți în credința în Domnul vor învia pentru a fi totdeauna cu Dumnezeu și cu cei mântuiți.

Domnul să mângâie această familie!

„Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, care n-au nădejde.

Căci, dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi, împreună cu Isus, pe cei ce au adormit în El.

Iată, în adevăr, ce vă spunem prin Cuvântul Domnului: noi cei vii, care vom rămâne până la venirea Domnului, nu vom lua-o înaintea celor adormiţi.

Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos.

Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Mângâiaţi-vă, dar, unii pe alţii cu aceste cuvinte.” 1 Tesaloniceni 4:13-18

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SUSȚINERE în RUGĂCIUNE- Dumnezeu să mângâie pe cei îndoliați!

  1. Pingback: SUSȚINERE în RUGĂCIUNE- Dumnezeu să mângâie pe cei îndoliați! – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.