SUDAN – Autoritățile demolează cu buldozerul o biserică în Khartoum la două ore după încheierea seviciului divin

agnus dei - english + romanian blog

Cei 64 de membri ai bisericii evanghelice din Al Haj Yousif din capitala sudaneză nu vor avea loc unde să se închine duminica viitoare după ce oficialii terenului au trimis un buldozer însoțit de polițiști pentru a dărâma clădirea..
Autoritățile din Sudan demolează o biserică din Khartoum
Nu s-a dat nici o notificare înainte ca buldozerele să sosească la două ore după încheierea serviciului divin.

JUBA, Sudanul de Sud, 12 februarie 2018 (Știri de dimineață) – Autoritățile din Sudan au demolat ieri o clădire a bisericii din nordul Khartoumului, au spus sursele.
Cei 64 de membri ai bisericii evanghelice din Al Haj Yousif din capitala sudaneză nu vor avea loc unde să se închine duminica viitoare după ce oficialii terenului au trimis un buldozer însoțit de polițiști pentru a dărâma clădirea fără o notificare prealabilă, potrivit unui lider al bisericii. Trei camioane cu…

Vezi articolul original 636 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SUDAN – Autoritățile demolează cu buldozerul o biserică în Khartoum la două ore după încheierea seviciului divin

  1. Everyday lifestyle zice:

    Trist,extrem de trist .Mi-am adus aminte de vremurile trecute,cât mai sufeream cu toată familia când se dărâmau locașurile de cult din București.Cel mai rău lucru care sa putut întâmpla în comunism.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.