S-a meritat!

S-a meritat!

Sunt pe drumul de întoarcere spre casă după misiunea din Ukraina. Un prieten m-a întrebat cu ce m-am ales in urma acestei vizite. I-am răspuns: cu multă oboseală, cu o gripă zdravănă, cu ceva cheltuială, dar mai ales cu sentimentul datoriei împlinite.

Vizita în Ukraina m-a ajutat să înțeleg dedicarea pastorilor români de aici, efortul pe care ei îl fac pentru slujirea bisericilor și extinderea Împărătiei lui Dumnezeu.

Aici am înțeles încă odată setea pe care oamenii o au pentru Cuvântul lui Dumnezeu și pasiunea cu care generația tânără îl slujeste pe Dumnezeu.

În aceste zile am descoperit încă odată ospitalitatea ce îi caracterizează pe românii din Ukraina, dar si generozitatea prietenilor mei din Bucovina care ne-au găzduit.

Lucrul cel mai vizibil pe care l-am constatat este că frații noștri, de neam si credință, muncesc din greu, dar resursele lor sunt limitate! Ei au nevoie de ajutorul nostru!

Să ne rugăm pentru ei! Să îi vizităm! Să îi sprijinim în proiectele pe care le fac!

Se merită să mergi în misiune în Ukraina! Chiar dacă stai 4 ore la frontieră! O misiune printre românii de aici îti întăreste credința și te determină să devii mai pasionat pentru lucrarea misionară!

Sursa: Ionel L. Tuțac

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.