Iacob Berghianu – Babilon și Ierusalim – istoria și destinul profetic a două cetăți rivale 6 – Prostituata și Mireasa, cele două femei din Apocalipsa

agnus dei - english + romanian blog

Răspunsuri pentru Viață – Babilon și Ierusalim – istoria și destinul profetic a două cetăți rivale

Bun găsit, dragi telespectatori! Vă prezentăm, în episodul de față ultima secvență din articolul ”Babilon și Ierusalim -istoria și destinul profetic a două cetăți rivale”, material apărut, cu aproximativ același titlu, ca articol-anexă, în ”Biblia Planului profetic”, Ediția I- 2013, sub egida și îngrijirea Romanian-American Bible Society. 

Titlul capitolului de față este: Prostituata și Mireasa. Care a fost locul unde au început toate relele de după potop? Babilonul! Care este cetatea cea mai amintită în Biblie după Ierusalim? Babilonul! Care va fi cetatea nimicită înainte de iminenta coborâre a „Noului Ierusalim” pe pământ? Babilonul! Paralela biblică dintre Babilon și Ierusalim nu se putea să lipsească tocmai din cartea Apocalipsei. Să vedem aceste două orașe reprezentative așezate unul lângă altul în două pasaje: Apocalipsa 17:1 și Apocalipsa 21:9.

În Apocalipsa 17:1 ne este prezentată…

Vezi articolul original 3.417 cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.