SIRIA – Un pastor creștin din regiune îndeamnă creștinii din întreaga lume să se roage pentru cele 250 de familii creștine, prinse în bătaia focului….

agnus dei - english + romanian blog

SIRIA – Un pastor creștin din regiune îndeamnă creștinii din întreaga lume să se roage pentru cele 250 de familii creștine, prinse în bătaia focului- multe dintre familii s-au refugiat în grotele din munții din apropierea orașului Afrin. Se adună în peșteri și se roagă.

În nordul Siriei, comunitatea creștină cere ajutor. Soldați turci au luat în vizor teroriștii kurzi, așa cum îi numesc ei și au lansat o ofensivă militară împotriva orașului Afrin. În urma luptelor au murit zeci de oameni și mii de oameni au fost nevoiți să părăsească orașul Afrin. Afrin, este o enclavă kurdă și găzduiește în jur de 250 de familii creștine. Un pastor creștin din regiune îndeamnă creștinii din întreaga lume să se roage pentru acest oraș asediat. Pentru a afla mai multe informații despre situația din Afrin, Siria, mi s-a alăturat Per Ove Berg. Dânsul este pastor și a fost de numeroase ori în nordul…

Vezi articolul original 325 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SIRIA – Un pastor creștin din regiune îndeamnă creștinii din întreaga lume să se roage pentru cele 250 de familii creștine, prinse în bătaia focului….

  1. Pingback: SIRIA – Un pastor creștin din regiune îndeamnă creștinii din întreaga lume să se roage pentru cele 250 de familii creștine, prinse în bătaia focului…. — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pie

Comentariile sunt închise.