Motivul AMÂNĂRII REFERENDUMULUI pentru redefinirea familiei în Constituție? Curtea de Justiție a UE ar putea da în MARTIE 2018 o decizie ce va obliga toate statele ce nu recunosc „căsătoriile gay”

CrestinTotal.ro

Motivul AMÂNĂRII REFERENDUMULUI pentru redefinirea familiei în Constituție? Curtea de Justiție a UE ar putea da în MARTIE 2018 o decizie ce va obliga toate statele ce nu recunosc „căsătoriile gay”

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a inceput marti audierile in cazul cetateanului roman Adrian Coman care incearca sa obtina rezidenta legala pentru sotul sau american, Clai Hamilton, scrie New York Times., citat de hotnews. Acestia, cer, propriu-zis, recunoasterea casatoriei lor in Romania, „casatorie” oficializata la Bruxelles in 2010. Daca instanta se pronunta in favoarea lor, impactul va fi considerabil pentru Romania, dar si pentru tarile din interiorul UE in care casatoriile homosexuale nu sunt oficiate si nici recunoscute, intrucat ar determina acordarea cuplurilor de acelasi sex, casatorite pe teritoriul UE, drept de sedere si de munca.

Cazul, spun expertii, ar putea determina daca partenerii de acelasi sex ar putea avea cateva dintre aceleasi beneficii ca…

Vezi articolul original 487 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Motivul AMÂNĂRII REFERENDUMULUI pentru redefinirea familiei în Constituție? Curtea de Justiție a UE ar putea da în MARTIE 2018 o decizie ce va obliga toate statele ce nu recunosc „căsătoriile gay”

  1. Familia este o țintă. Dumnezeu apăra noi trebuie să mijlcim

    Apreciază

Comentariile sunt închise.