China promite ajutoare financiare celor ce renunță la Isus

Presiunea asupra creștinilor din China a căpătat o nouă dimensiune după recenta realegere a lui Xi Jinping în fruntea Partidului Comunist, și implicit în poziția cea mai înaltă a colosului asiatic.

În regiunea Yugan, în sudul Chinei, autoritățile cer cetățenilor să elimine orice simbolistică creștină din casele lor și să o înlocuiască cu portrete ale președintelui, pentru a putea primi ajutoare din partea statului.

Această măsură a început să prindă la public, în special în zonele mai sărace, unde mulți și-au dat jos tablourile cu Isus Hristos, sau crucile, pentru a le înlocui cu tabloul președintelui chinez. Așa cum explică cotidianul South China Morning Post, măsura este „voluntară”, dar în spate se află o măsură de constrângere, deoarece acei ce nu se conformează, nu vor mai primi ajutoare economice din partea statului.

Cotidianul chinez confirmă că aproximativ 600 de cetățeni au urmat indicațiile „venite de sus”, schimbând decorul caselor lor.

Citește mai mult accesând următorul link:

https://benidradici.com/china-promite-ajutoare-financiare-celor-ce-renunta-la-isus2/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la China promite ajutoare financiare celor ce renunță la Isus

  1. Beta zice:

    Se lupta peste tot ca oamenii sa nu mai aiba credinta, sunt mai usor de manipulat astfel si nu mai au speranta nemaiavand in ce crede.Dumnezeu sa ne apere si sa ne tina mintile intregi ! ❤

    Apreciază

Comentariile sunt închise.