Radiografie Spirituală…

Declin, dezintegrare, decadență, diluare, divizare, dezbinare, durere, dezamăgire, duritate, duhuri rele, dârzenie, deism, dualitate, deviere de la adevăr, dictatură spirituală, drame cumplite în casele nostre și în comunitate, dubii cu privire la adevăr și legii divine, damați, diplomație, depărtare de Dumnezeu și biserica, decizii greșite, decimare…

Iată câteva cuvinte, ce descriu starea spirituală a creștinătăți contemporane. O întrebare importantă ne-o putem pune acum, împreună: ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM?

Nu este momentul să-i condamnăm pe alți, arătând cu degetul spre slăbiciunile altora, cred că este momentul potrivit să ne cercetăm în lumina Cuvântului și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru libertatea de a ne ÎNCHINA, ÎNTOARCEM la Dumnezeu și ÎMPOTRIVIM secularismului.

Să nu rămânem captivi, să apărăm adevărata credință, să ne dezbrăcăm de egoism și să-l căutăm pe Dumnezeu!

Chiar dacă acum în acest timp special ne este greu, să nu ne lăsăm înfrânți de Diavol asupritorul sufletelor noastre, ci să ne pregătim pentru CER!

Doamne ajută…

Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Radiografie Spirituală…

  1. Pingback: Radiografie Spirituală… — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. liliana spune:

    Incurajator!Fiti binecuvantat!

Comentariile sunt închise.