Povestea tristă a romanilor!

Povestea tristă a romanilor! Vom fi vorbiti urât si tratati in diferite moduri pentru că noi nu promovam sau ca denigrăm pe sf Parascheva, dar nu asta conteaza, important este sa inteleaga oamenii mesajul evangheliei, pentru ce a murit Isus si ce este corect.

Noi respectam ceea ce au facut sfintii, le suntem multumitori, dar nu ii ridicam in slavi, sau cateodata mai presus decat Isus! Nu! Oamenii trebuie sa înțeleagă ca nu avem niciun gând de judecată, ci în urma citirii bibliei atunci când se face(daca se face si rugam sa vorbeasca doar cei care chiar au studiat din ea), este întelepciune si Dumnezeu ne învată ce trebuie să facem.

Cu sigurantă daca ne uitam la poporul român privind realitatea acestei poze, nu avem cum să o negăm pentru că așa suntem noi din păcate. Urmăm vorba aceasta: „crede si nu cerceta” pe care nu stiu cine a inventat-o, dar este fatala sufletelor noastre, pentru ca Dumnezeu ne spune sa cercetam scripturile! Nu sa ascultam opiniile altor oameni sau sa urmam alte traditii „pentru ca asa se face de cand lumea”. „domnule daca am credinta, eu merg in rai”, pai si dracii cred dar se infioara…. Ne oprim doar la credinta pe cand Dumnezeu ne cere sa traim pentru El in orice domeniu! Nu sa mergem la biserica o data pe an sau de doua ori si atunci sa slavim pe sf Parascheva. Este contrar bibliei!

Noi trebuie sa citim biblia si in acelasi timp trebuie sa il urmam pe Isus! Nu pe alti oameni, nu trebuie sa slavim pe alti oameni, pentru ca doar Dumnezeu merita toata lauda si cinstea!

Nu există om sfânt pe pământ,nu avem nevoie de vreun om,prin care să ajungă rugăciunea la Dumnezeu, Singurul Mijlocitor între om și Dumnezeu, este Isus Hristos! Vii cu vii, mortii cu mortii! „Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos” 1 Tim 2:5

Romani 1:22-25

,, S-au falit ca sunt intelepti , si au schimbat slava Dumnezeului neamuritor intr-o icoana care semana cu omul muritor , pasari, dobitoace cu patru picioare si târâtoare .

De aceea Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei , sa urmeze poftele inimii lor asa ca isi necinstesc singuri trupuriile

Caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului , care este binecuvantat in veci !”

Deuteronom 4: 15-19

„Fiindca n’ati vazut nici un chip in ziua cand va vorbit Domnul din mijlocul focului , la Horeb , vegheati cu luare aminte asupra sufletelor voastre , ca nu cumva sa va stricati si sa va faceti un hi cioplit , sau vreo infatisare a vreunui idol, sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei, sau chipul vreunui dobitoc de pe pamant , sau chipul vreunei pasari care zboara in ceruri , sau chipul vreunui dobitoc care se taraste pe pamant , sau chiar vreunui peste care traieste sub apele dedesuptul pamantului .

Vegheaza asupra sufletului tau , ca nu cumva , ridicandu-ti ochii spre cer , si vazand soarele , luna , stelelele , toata ostirea cerurilor , sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti : caci acestea sant lucruri pe cari Domnul Dumnezeul tau , le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor , subt cerul intreg.”

Deuteronmon 5 : 8-10

„Sa nu-ti faci chip cioplit , nici vreo infatisare a lucruriilor cari sunt sus in cer sau jos pe pamant sau in ape subt pamant .

Sa nu te inchini inaintea lor , si sa nu le slujesti , caci Eu , Domnul , Dumnezeul tau , sunt un Dumnezeu gelos care pedepseste faradelegea parintiilor in copii pana la al treilea si al patrulea neam al celor ce Ma urasc

Si Ma indur pana la al miilea neam de ceice Ma iubesc si pazesc poruncile mele ”

Sursa:

https://www.facebook.com/ChristianPassion/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Povestea tristă a romanilor!

  1. Pingback: Povestea tristă a romanilor! — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

  2. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

  3. imi pare rau ca nu se poate distribui

Comentariile sunt închise.