Epidemie de ciumă în Madagascar – Motiv de rugăciune pentru următoarele săptămâni

Se pare că Dumnezeu ne vorbește din ce în ce mai tare prin evenimentele care se petrec în lume în ultimii ani: războaie, uragane, cicloane, cutremure de pământ, inundații, atacuri sângeroase asupra mulțimilor de oameni.

Aici, în Madagascar, ne-a vorbit anul acesta printr-un cutremur de pământ puternic în luna ianuarie, care încă s-a resimțit prin alte 10 replici – atâtea am simțit noi în casa noastră.

Acum, ne vorbește printr-o epidemie de ciumă care a ucis până acum 21 de persoane și a infectat peste alte 200 de persoane.

Astăzi, școlile din Madagascar s-au închis pentru 4 zile în toată țara din cauza epidemiei de ciumă bubonică și pneumonică care s-a extins în diferite zone, în special în zone urbane, ceea ce nu era cazul mai înainte.

Punem în mâna lui Dumnezeu protecția noastră și a tuturor celor care ne vor vizita în perioada următoare: o echipă de 8 persoane, din Anglia și din România. Dumnezeu ne-a promis să trimită îngerii Lui înaintea noastră și să ne ocrotească în toate acțiunile pe care le vom întreprinde cu familia și echipa în aceste zile mai grele pentru poporul malgaș.

Misiune Madagascar –

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.