Provocări în călătoriile prin Madagascar

Acum câteva zile am făcut o lungă călătorie spre unul dintre orașele din vestul Madagascarului. La un moment dat am oprit pentru câteva minute de odihnă și refacere. 🙂

Când să pornim la drum, surpriză! Mașina nu a mai vrut să pornească. Toată familia în mașină, căldura afară la 40C, Bateria moartă, demarorul nu vrea să pornească. Un fir s-a desprins, a atins caroseria și a făcut scurtcircuit.

M-am uitat pe o bornă de drum: într-o parte la 180 de km primul oraș, iar în cealaltă parte, un orășel la aproape 60 de km.

Ne-am rugat Domnului, iar cineva a oprit, văzându-ne cu capota ridicată. Am dat telefoane încoace și încolo. În final, ne-am căznit și am împins mașina, care a pornit. Am făcut în jur de 150 de km fără să o opresc, iar când am oprit-o, s-a oprit de tot.

A trebuit să ducem bateria la reparat – era un scurtcircuit în ea, a trebuit tăiată, sudată, apoi reîncărcată. Am fost apoi la un alt mecanic pentru a repara demarorul. Am fost uimit să îl văd că, în ciuda condițiilor precare în care era atelierul (dacă îl pot numi așa), a făcut mașina să pornească.

Acum trebuie să ne întoarcem pe același traseu spre casă. Rugați-vă pentru această călătorie: să fie fără probleme, cu bucurie și fără emoții și fără reparații suplimentare. 🙂

Saitis Marcel – Misiune Madagascar –

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.