Puterea de a vă ridica unul pe altul…

„În 1995 eram pastor într-o biserică…”, povestea Dr. Hershael York în conferința pentru familii de la Biserica Emmaus Birmingham.

„…și m-am confruntat cu o problemă mare de tot. Poate cea mai mare problemă pe care am avut-o în slujire.

A trebuit să concediez în aceeași zi doi oameni din personalul Bisericii. Din motive legale și care țin de intimitatea problemei respective nu am putut oferi prea multe amănunte bisericii.

Pentru că pur și simplu nu puteam povesti despre acest caz, oamenii au început să mă acuze de diferite lucruri. Am început să primesc scrisori, mesaje în care cei din biserica pe care o slujeam mă acuzau, punând în discuție chiar și moralitatea mea. Diaconii m-au susținut însă am fost foarte rănit pentru că pur și simplu nu mă puteam apăra.

Când am ajuns acasă într-o zi, m-am prăbușit în fotoliu. Eram obosit, epuizat. Mi-am spus că nu pot să mai fac asta. Nu pot să mai trec o zi prin așa ceva.

Soția mea Tanya în momentul acela a venit cu un vas cu apă, m-a descălțat și a început să-mi spele picioarele.

Mi-a spus în timp ce îmi spăla picioarele: ‘Caracterul tău nu a strălucit mai puternic ca în momentele acestea când refuzi să te aperi deși ești atacat. Ești bărbatul meu. Ești soțul meu și ești omul lui Dumnezeu.’

Acest gest al ei m-a ridicat. Am avut puterea să mă întorc în slujire. Aceasta este puterea pe care o aveți asupra celuilalt în căsnicie.

Puterea de vă ridica unul pe altul.“

Sursa: Marius Zarnescu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.