Părerea președintelui Putin despre PAPĂ

Președintele Putin l-a criticat aspru pe Papa Francis pe motiv că ”împinge o ideologie politică în loc să conducă o biserică” și a avertizat de faptul că liderul Bisericii Catolice ”nu este un om al lui Dumnezeu”. 

Papa Francis își folosește platforma sa pentru a avansa o ideologie politică periculoasă de extremă-stângă asupra oamenilor vulnerabili din jurul lumii, oameni care au încredere în el datorită poziției sale”, a declarat Putin.

Dacă priviți la ceea ce spune Papa, este clar că el nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin nu Dumnezeul creștinilor. Nici măcar Dumnezeul Bibliei”, a continuat Putin într-o declarație din cadrul Catedralei Navale a Sf. Nicolae din Kronstadt.

El visează la o guvernare mondială și un sistem comunist de represiune. După cum am mai văzut înainte în statele comuniste, acest sistem nu este compatibil cu Creștinătatea”.


Papa a devenit din ce în ce mai obraznic în acest an prin a împinge agenda globală și transmiterea intensă de discursuri de extremă-stângă către mase. Mai devreme în acest an el a a făcut apel la o bancă centrală globală și la o autoritate financiară, iar mai recent el a spus că ”Americanii trebuie să fie conduși de o guvernare mondială pe cât de curând posibil, și aceasta pentru binele ei”.

Ideea Papei Francis că americanii ar duce-o mai bine sub o guvernare mondială nu se oprește aici. Pontiful radical de stânga a mai declarat și faptul că Europa ar trebui să devină o singură țară, sub o singură guvernare.

El a mai fost înregistrat că a susținut politica de a avea un singur copil în stilul Chinei pentru națiunile Occidentale, iar unei congregații din Roma a spus că a avea o relație personală cu Isus este ”periculos și dăunător”.

Citiți mai multe accesând:
https://crestinismtrait.blogspot.ro/2017/08/papa-francis-nu-este-omul-lui-dumnezeu.html?m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Părerea președintelui Putin despre PAPĂ

  1. Politica fara Dumnezeu aduce inevitabil anarhia.

Comentariile sunt închise.