V O R B E 

Sunt multi oamenii fustrati, si printre crestini din pacate. Care din cauza ca nu au reusit in viata se razbuna si se revarsa peste toti cei care fac ceva si au un mic progres. Cea mai mare Porunca este sa iubim. Deci trebuie sa ne debarasam de obiceiul de a jignii, razbuna, barfii si a vorbii de rau pentru ca noi suntem fustrati. Suferinta trebuie sa ne faca mai buni si nu mai rai.

Doamne ajuta.

Tiberiu Pop

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la V O R B E 

 1. Anca V zice:

  Ma inntreb .. :/ oare de cine sunt calauziti cei ce sunt invidiosi pe cei ce fac progres si cresc spiritual

  • Invidia intre credinciosi este un non-sens. Ce avem de impartit? Insa din nefericire Satan, pune in noi pacatul acesta

   • Anca V zice:

    Da,deocamdata graul creste langa neghina…Dumnezeu sa ne dea putere sa rabdam…lupta e grea..diavolul racneste…vrea pe cati mai multi sa doboare..de aceea el se foloseste de frati nevegheatori..Domnul Isus insa ne spune: „V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.” (Ioan.16:33)

   • Amin. Este o vreme speciala, cand trebuie sa intelegem oportunitatile oferite de Dumnezeu si sa-l reprezentam cu onoare

 2. Pingback: V O R B E  — Pastor Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

 3. Un adevar rostit aduce libertate

Comentariile sunt închise.