Rugăciune pentru familia Besoiu.

"TREBUIE SĂ-ȚI SPUN CEVA…"
     Am participat la o întâlnire pentru femei, în care mesajul a fost despre Isus, singurul care poate lua poverile și poate dărui pacea. Vorbind cu una dintre participante, dintr-odată a fost sensibilizată de Duhul Sfânt și copleșită de povara păcatului ascuns adânc în inima ei de mai mulți ani. "Trebuie să îți spun ceva…" și apoi printre lacrimi și suspine, și-a vărsat inima înaintea Domnului. Diavolul o ținea legată de atâta timp, dar Domnul era acolo să îi ofere iertarea, după care inima ei tânjea atât de mult.

"TREBUIE SĂ-ȚI SPUN CEVA…"
Am participat la o întâlnire pentru femei, în care mesajul a fost despre Isus, singurul care poate lua poverile și poate dărui pacea. Vorbind cu una dintre participante, dintr-odată a fost sensibilizată de Duhul Sfânt și copleșită de povara păcatului ascuns adânc în inima ei de mai mulți ani. "Trebuie să îți spun ceva…" și apoi printre lacrimi și suspine, și-a vărsat inima înaintea Domnului. Diavolul o ținea legată de atâta timp, dar Domnul era acolo să îi ofere iertarea, după care inima ei tânjea atât de mult.

CURSUL KAIROS

În urma cu vreo 5 ani, când am participat la cursul Kairos, Dumnezeu ne-a revelat inima lui de Tată pentru toate popoarele, dorința Lui arzătoare ca toți să fie mântuiți și nevoia de oameni dispuși să meargă până la marginile pământului ca să vorbească despre mântuirea prin Isus.
De când am ajuns în Mongolia ne-am dorit să folosim această unealtă pentru mobilizarea bisericii mongole, iar în primăvară am fost implicați în organizarea cursului pentru 30 de credincioși mongoli și 5 străini. În prezent, ajutăm la finalizarea traducerii manualului și dublarea materialelor video în limba mongolă. Lunar ne întâlnim cu echipa de facilitatori și traducători pentru a ne ruga și a discuta despre problemele întâlnite. Ne rugăm ca Dumnezeu să ridice mai mulți păstori mongoli care să prindă viziunea. Pregătim următorul curs (septembrie 2017) și ne așteptăm ca Domnul să lucreze.
"POȚI SĂ ÎMI EXPLICI CE ÎNSEAMNĂ?"
I-am propus profesoarei de mongolă ca într-una din cele 3 întâlniri săptămânale să citim din Biblie, cu scopul de a învăța terminologia, în limba mongolă. Viza de student, teoretic ne interzice să desfășurăm activități cu caracter religios, dar profesoara noastră, deși nu e creștină, a acceptat. Și pentru că Biblia nu este doar o simplă carte, dăm slavă Domnului că de multe ori ea a fost intrigată de ceea ce citea cu noi și ne ruga să îi explicăm. Domnul a extins această binecuvântare: alte 2 profesoare, cu care am făcut cursuri, au putut să afle care e adevăratul înțeles al cuvintelor din Biblie. Ne rugăm ca fiecare Cuvânt auzit, să aducă rod!

EXTINDEREA VIZEI
V-am rugat să mijlociți pentru extinderea vizei noastre și Domnul ne-a dat har. Deși inițial ni s-a spus că nu putem primi decât încă o lună, viza de studenți ne-a fost extinsă până în septembrie. Înainte de a veni în Mongolia ni s-a spus că e imposibil să primim vize de studenți având 3 copii, dar Domnul a făcut minune după minune făcând posibilă șederea și slujirea noastră aici pentru aproape 2 ani. Din iarnă vom avea nevoie de un alt tip de viză. Ne rugăm pentru uși deschise !

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături prin rugăciuni, cuvinte de încurajare și susținerea financiară!
Dumnezeu să vă răsplătească !
Pentru susținerea lucrării din Mongolia, vă rugăm să folosiți conturile APME de mai jos, cu specificația "pentru FAMILIA BESOIU".  NOU! Puteți face donații și direct cu cardul pe site-ul APME  www.apme.ro/doneaza/
Raiffeisen Bank – APME
RON – RO50 RZBR 0000 0600 0793 3608
EUR – RO33 RZBR 0000 0600 0793 3623
USD – RO59 RZBR 0000 0600 0793 3640
Swift Code: RZBR ROBU
Banca Transilvania – APME
RON – RO20BTRLRONCRT00G8971802
EUR – RO32BTRLEURCRT00G8971801
USD – RO45BTRLUSDCRT00G8971802
Swift Code: ROBTRL

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.