Biserica din Antanifotsy pastor Naina


Nu, nu este un cort de nuntă ceea ce vedeți în poze. Este biserica din Antanifotsy, în varianta ei actuală, după 4 luni de evanghelizare și muncă pentru câștigarea sufletelor oamenilor.

Pastorii Naina și Vero încep să vadă roade în lucrare. Pentru că încep să vină din ce în ce mai mulți oameni la adunare, au încropit un fel de clădire din pari și pânze.

Ne-au cerut ajutorul vizavi de clădire. Le-am spus că noi nu avem bani puși deoparte pentru construcții. Le cerem și noi de la Dumnezeu, în rugăciune și prin credință. Așa am reușit să construim până acum 3 clădiri de biserică în Madagascar din cărămidă. Le-am cerut să se roage pentru asta împreună cu noi și să aibă cel puțin 20 de familii care să fie întorși la Dumnezeu, ca să putem să ne prezentăm în fața bisericilor din România cu o astfel de cerere, cel puțin pentru rugăciuni. 

Vă chemăm să vă rugați pentru acest proiect, ca Dumnezeu să ne trimită resurse și să începem în maxim 2 ani un proiect de construcție în Antanifotsy pentru Biserica Assemblée de Dieu.

Misiunea Masagascar, Marcel Șaitiș

Acest articol a fost publicat în Madagascar. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Biserica din Antanifotsy pastor Naina

  1. Pingback: Biserica din Antanifotsy pastor Naina — Pastor Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.