Un „domn” care nu se mai potolește: ATAC la adresa FAMILIEI tradiționale, lansat de judecătorul care susține zoofilia: Nu există „familie românească” și nici „familie tradițională”


Judecătorul Cristi Dănileț, fost membru în CSM, a recunoscut anul trecut că este de acord cu legalizarea zoofiliei. Acum, magistratul desființează, în mod scandalos, familia tradițională și sare în apărarea comunității LGBT, pe care o vede „stigmatizată”. Dănileț spune că nu există familie românească și nici așa zisa familie tradițională.
 „Este adevărat că prin căsătorie se ajunge să se formeze o familie, dar o familie nu se reduce la căsătorie – și în niciun caz nu presupune parteneri de sexe diferite și în mod obligatoriu copii”, spune Dănileț într-un interviu pentru România Liberă, în care deplânge soarta homosexualilor, prigoniți pe vremea comunismului, ca și acum și stigmaitizarea comunității LGBT. Pentru că, spune judecătorul, scopul inițiativei civice privind modificare Constituției ar fi dispariția homosexualilor.
Apărător al comunității LGBT, acuzat recent de ziaristul Dan Andronic că a intrat în arhiva SIPA pentru a o copia, judecătorul Dănileț spune:

Citiți mai mult accesând: 

http://m.activenews.ro/stiri/ATAC-la-adresa-FAMILIEI-traditionale-lansat-de-judecatorul-care-sustine-zoofilia-Nu-exista-„familie-romaneasca-si-nici-„familie-traditionala-.-La-o-familie-„traditionala-unde-barbatul-domneste-prin-forta-fizica-vor-unii-sa-se-intoarca-144526?fb_action_ids=10209368789365778&fb_action_types=og.comments&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1450798061622194%5D&action_type_map=%5B%22og.comments%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Acest articol a fost publicat în COMUNICATE. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un „domn” care nu se mai potolește: ATAC la adresa FAMILIEI tradiționale, lansat de judecătorul care susține zoofilia: Nu există „familie românească” și nici „familie tradițională”

  1. octavpelin spune:

    A republicat asta pe Octavpelin’s Weblog.

Comentariile sunt închise.