Ionel Tuţac: „Liderul romilor din Lugoj a coborât în apa botezului împreună cu soţia”

Iulian Boţ cunoscut sub numele Viscol s-a pocăit şi împreună cu soţia a mărturisit în apa botezului că regretă trecutul şi renunţă definitiv la el. Evenimentul a avut loc la biserica baptistă „Harul din Lugoj”, duminică, 2 iulie 2017. Informaţia a fost confirmată pentru ŞtiriCreştine.ro, de pastorul bisericii, Ionel Tuţac.

Testamental, eveniment la care familia Bisericii „Harul” din Lugoj s-a lărgit cu 9 membri. Au încheiat legământ în apa botezului 7 tineri şi un cuplu tânăr: Iulian şi Elena Boţ. Cunoscut în zonă ca liderul clanurilor de romi Viscol, Iulian împreună cu soţia a început să frecventeze biserica noastră un an în urmă. În noiembrie 2016 s-a înscris la cursul de cateheză. M-a invitat acasă ca să mă rog pentru el şi familia lui. Am avut discuţii lungi despre Dumnezeu, îmi adresa foarte multe întrebări. Acum ştiu că este un om nou, gândeşte altfel despre Dumnezeu, despre el şi despre oamenii care îl înconjoară. Mi-a mărturisit că a început să se gândească la Dumnezeu când era în închisoare. În acele împrejurări dificile, Dumnezeu l-a atins şi a început procesul de vindecare spirituală. Este un membru care vrea să îl slujească pe Dumnezeu cu toată casa lui. Vrea să ofere casa lui drept gazdă pentru oaspeţii bisericii pe care îi avem, să meargă în vizite la spital şi în misiune cu tinerii bisericii. Ca pastor sunt fericit că Dumnezeu a şters trecutul şi acum este parte din familia noastră. Dumnezeu a făcut o lucrare foarte frumoasă şi va continua să lucreze prin familia lor. La sărbătoarea botezului, împreună cu tot grupul de noi convertiţi am cântat o cântare, iar după serviciu mi-a mărturisit că abia aşteaptă să mai cântăm în biserică cu acelaşi grup”, ne-a declarat pastorul bisericii „Harul”, Ionel Tuţac.


Citiți mai mult accesând: https://www.stiricrestine.ro/2017/07/09/ionel-tutac-liderul-romilor-din-lugoj-a-coborat-in-apa-botezului-impreuna-cu-sotia/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.