Marcel Iureș: Baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii! 


Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru. 
Foști ziariști la Gândul, unde atacul la adresa Bisericii Ortodoxe era tema principală, cei doi au început emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui Marcel Iureș, care spune „Doamne-ajută”, dar și că acesta este un om credincios.
Întrebat de Negruțiu ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a dat un răspun care i-a lăsat pe cei doi fără replică: „Un bărbat și o femeie… și nu e normal?” Uluiți, cei doi încearcă să se replieze și nuanțează întrebarea, precizând că tot ceea ce face Coaliția pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex, dar primesc un răspuns și mai direct: „E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc”, a mai spus actorul, care spune că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”. ”Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…”, a mai adăugat Marcel Iureș.
Susținători ai căsătoriilor homosexuale, cei doi moderatori au dat exemplul Germaniei, care recent a legiferat căsătoriile între persoanele de același sex. Marcel Iureș nu a părut deloc impresionat și a dat un răspuns pe măsura întrebării: „Foarte bine. Și noi ce să facem?”
Despre incidentele de la Cluj-Napoca, actorul a comentat: „Ca la scandal. Dați o palmă unui cerșetor la Casa Centrală a Armatei și o să vedeți că se strânge lume buluc”. 
Vizibil stânjenit de insistența celor doi, Iureș a tot repetat că subiectul minorităților nu prea îl interesează: „Vorbim de minorități – și nu o spun cu ipocrizie, că descopăr eu acum cuvântul -, am… altă… treabă. Pur și simplu am altă treabă. Nu îmi bat capul. Oricum plătim o armată de oameni care trebuie să gândească lucrurile astea. Tot pe mine mă întrebi? Ce-ai cu mine, frate? Am treabă! Pe cuvânt!”, a insistat actorul.

Sursa:

http://m.activenews.ro/stiri-social/Marcel-Iures-mesaj-pentru-sustinatorii-homosexualilor-Baza-societatii-e-familia-formata-dintre-un-barbat-si-o-femeie-pentru-ca-ei-fac-copii-si-asigura-mersul-inainte-al-lumii-144474#.WV2tHaNo4NR.facebook

Acest articol a fost publicat în COMUNICATE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Marcel Iureș: Baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii! 

  1. Familia este locul unde Dumnezeu continua sa investeasca iubire

Comentariile sunt închise.