Orădeanul care s-a întors de patru ori din lumea de dincolo

Scris de Veronica Bursaşiu – A trecut prin patru morţi clinice, prin tunelul dintre viață și moarte. Pastorul orădean Ioan Gug spune după această experiență: „Lumea de dincolo este o realitate. Iar eu am fost dăruit să vin înapoi”.
Și-a impărtășit experiențele din lumea de dincolo într-o biserică din Gratz, Biserica Sion. Acolo unde a considerat că enoriașii au făcut un lucru deosebit chemându-l să le vorbească din nou după o predică de o oră. Spune că nu întotdeauna poate să-și împărtășească experiențele trăite cu Dumnezeu, deoarece uneori i se pune un nod în gât și atunci trebuie să treacă la cuvântul Scripturii. A făcut-o la Gratz considerând că cei care i-au cerut să le vorbească din nou au facut un lucru deosebit, ceva ce nu i se mai întamplase, exact în spiritul în care sunt aşteptările divinităţii şi se spune că sunt chestionaţi cei care trec în lumea de dincolo: „ Ce ai făcut deosebit pentru Domnul? ” Ioan Gug crede că mulți dintre cei care au avut experiențe deosebite cu Dumnezeu se blochează la un anumit nivel de mândrie spirituală, iar alți le exagerează în scopul de a fi mai penetranți ori de a-și comercializa aceste experiențe.
Înviat de un securist
Ioan Gug este purtător de peace maker – stimulator cardiac – din 1983, iar prima întoarcere din lumea de dincolo a trăit-o la Oradea. Ioan Gug spune că nu acceptase ceea ce îi spusese profesorul Nicolae Stăncioiu – cel al cărui nume îl poartă azi Institutul Inimii de la Cluj și anume că viața sa va depinde de un corp străin. Pastorul a povestit că era acasă la Oradea, în curtea de pe malul Crișului, într-o curte comună în care îşi avea sediul și Comunitatea Baptistă, Guvernul și o pedagoagă de liceu de moravuri ușoare frecventată de un maior de securitate. Primise o mașină cu crengi de lemne pe care le descărcase. „Tăiam lemne în curte când am căzut jos. Băiatul meu cel mare avea patru ani. În curte erau și găini. Băiatul luase o joardă și izgonind găinile.« Nu păpa pe tăticul!»… Așa m-a văzut maiorul, m-a luat de pe jos , m-a pus pe scări şi a mi-a dat câteva palme să mă aducă la realitate. Trecusem prin tunel în lumea de dincolo, mă aștepta la capăt ființa de lumină. Când să ajung să vorbesc ceva, m-am trezit. Am ajuns la spital tot vânăt. M-au întrebat ce am pățit. Am aflat că am fost adus la realitate de palmele unui securist, care avea niște inele pe mână. Deci prima dată m-am întors din lumea de dincolo nu datorită rugăciunilor fraților, ci datorită palmelor unui securist”, spune Nelu Gug.

Citiți mai mult accesând http://mobil.bihon.ro/#!mobilenews/detail/1859422

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Orădeanul care s-a întors de patru ori din lumea de dincolo

  1. Minunile sunt specitatea lui Dumnezeu

  2. Pingback: Orădeanul care s-a întors de patru ori din lumea de dincolo — Pastor Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.