Demetrius Bădiță, tânărul din Rebrișoara rănit grav în accidentul de marți seară, a decedat


Demetrius Bădiță, tânărul din Rebrișoara, în vârstă de 19 ani, rănit grav într-un accident rutier absurd, petrecut în seara zilei de 27 iunie, pe unul dintre dealurile Năsăudului, s-a stins în zorii dimineții de vineri, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița. Trista veste a fost dată de pastorul Ciprian Bârsan, pe blogul său personal.

Demetrius Bădiță a plecat Acasă. Nu cunoaștem viitorul, nu știm răspunsul la întrebarea De Ce, acum însă e timpul pentru lacrimi și mai ales rugăciune! Să ne rugăm pentru această familie încercată! Dumnezeu să intervină și să mângâie…”, a făcut cunoscut Ciprian Bârsan.

Demetrius Bădița tocmai absolvise Colegiul Economic din Năsăud și se afla în plin examen de Bacalaureat. Fosta sa dirigintă, Viorica Țuțuruga, își aduce aminte că „era un copil bun și liniștit, ce nu a supărat pe nimeni”. 

Reamintim faptul că, prins sub mașina pe care încerca să o împingă pentru a o scoate dintr-un ogaș al drumului aflat în pantă în prelungirea Văii Podului din Năsăud, tânărul a suferit un stop cardio-respirator. În urma resuscitării efectuate de salvatorii sosiţi la locul accidentului, inima a repornit după mai bine de o jumătate de oră, însă lipsa oxigenării creierului a făcut ca tânărul să nu-și mai revină din comă. Practic, el a fost ținut în viață doar de aparate, iar decesul a survenit vineri dimineață, în jurul orei 5.00.

http://www.mesagerul.ro/2017/06/30/demetrius-badi-tanarul-din-rebri-oara-ranit-grav-accidentul-de-mar-i-seara-decedat

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.