Mor oamenii. Nu contează UNDE, ci ce contează cu adevărat  este să fim GATA!

Caz incredibil la Colegiul Naţional Al.I.Cuza! Unul dintre cadrele didactice, o profesoară de informatică în vârstă de 43 de ani a făcut infarct la locul de muncă în timp ce introducea în calculator o serie de date legate de examenul de Bacalaureat. Potrivit colegilor de muncă, Rozina Miron era foarte obosită şi stresată şi se considera hărţuită de conducerea liceului, scrie Adevărul.
Femeia a făcut infarct în timp ce introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de Bacalaureat. Colegii şi prietenii susţin că femeia – mamă a doi copii: unul de trei şi altul de zece ani – era foarte obosită şi foarte stresată, nu doar din cauza volumului imens de muncă, ci şi pentru că era într-un conflict cu conducerea instituţiei de învăţământ.
Un echipaj SMURD a fost la faţa locului imediat după ce femeii i s-a făcut rău, medicii au început imediat resuscitarea, care a continuat atât în autospecială, cât şi la UPU. După o oră, în ciuda eforturilor, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul.
Cazul a intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean.
„O echipă de inspectori cercetează din punct de vedere administrativ ce s-a întâmplat la Liceul Cuza. Este adevărat că unitatea şcolară a trimis doamnei profesor un document în care i se aducea la cunoştinţă faptul că urmează să fie cercetată disciplinar. Nu avem date cum că ar fi fost conflicte majore, însă acum ni s-a spus că au fost ceva disensiuni între cadrele didactice şi conducerea unităţii de învăţământ. Tocmai de aceea cercetăm ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă din punct de vedere al comunicării conducerii şcolii cu personalul didactic. Aşteptăm concluziile cercetării”, a declarat Mioara Enache, inspectorul şcolar general al judeţului Galaţi.
Cazul este anchetat şi de alte instituţii. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă vor să afle dacă este vorba despre un accident de muncă. De asemenea, Ministerul Educaţiei a fost informat despre cazul de la Galaţi.

Sursa: http://www.stiripesurse.ro/incident-tragic-la-bac-un-cadru-didactic-a-murit_1204638.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mor oamenii. Nu contează UNDE, ci ce contează cu adevărat  este să fim GATA!

  1. Dumnezeu să ne ajute sa fim pregatiti.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.