Dublu atac terorist in Londra: 7 morti si 48 de raniti. Agresorii strigau „Asta e pentru Allah” in timp ce loveau cu cutitele- DUMNEZEU SĂ AIBE MILĂ de NOI…


A fost teroare sâmbătă noapte la Londra, când mai mulți teroriști au provocat atacuri teroriste de amploare! Un bărbat care se afla în restaurantul în care atacatorii au înjunghiat mai multe persoane a povestit pentru BBC momentele cumplite în care a crezut că nu va mai scăpa cu viaţă.
– Alergau peste tot şi îi înjunghiau pe toţi. Strigam Fugiţi! Luam sticle, pahare, mese, scaune. Am încercat să ajut cât de mulţi oameni puteam, dar am văzut o fată care era fără apărare. Probabil m-ar fi ucis şi pe mine, a relatat bărbatul.
– Când spui că-i înjunghia pe toţi, ce ai văzut că făceau mai exact?
– Ei alergau şi spuneau „Este pentru Allah!” Alergau şi au înjunghiat o fată. Nu ştiu de câte ori, poate de 10 sau de 15 ori. Nu ştiu. Ea striga „Ajutor!” şi nu puteam să nu fac nimic. Am încercat să ridic scaunele, să îi sperii, doar ca să-i fac să se îndepărteze de ea. Nu puteam să nu fac nimic!
Mii de oameni se aflau în zonele atacului – London Bridge şi Borough Market – la ora când teroriştii au atacat. Localurile erau pline de clienţi care ieşiseră să se destindă sâmbătă seara. În câteva clipe, ceea ce ar fi trebuit să fie o seară relaxantă, a devenit o cursă contraconometru pentru a rămâne în viaţă.
Imaginile care au surprins momentul atacului atestă groaza oamenilor, dar și dorința lor de a-și ajuta semenii:
„Să-i ajutăm pe toţi să scape. Ai încuiat uşa? Priveşte! Priveşte! Priveşte! Doamne, Dumnezeule! Deschide uşa!
Priveşte! Priveşte!
Scoate-i de aici! Afară! Scoate-i de aici! Asta chiar a fost îngrozitoare!”
Citește mai mult: 

www.stiripesurse.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.