V O R B E 

Felicitari domnule presedinte!,,Pentru a-mi îndeplini angajamentul solemn de a proteja America şi cetăţenii săi, Statele Unite se vor retrage din Acordul de la Paris, dar încep negocieri fie pentru a reintra în Acordul de la Paris, în baza unor prevederi care să fie echitabile pentru Statele Unite, afacerile sale, muncitorii săi, poporul său, contribuabilii săi”, a declarat Donald Trump.

 Donald Trump a mai precizat că ”Acordul este o redistribuire masivă a bogăţiei Statelor Unite şi altor ţări. Afacerile noastre se vor opri în multe cazuri”. Președintele american a mai spus că acest pact este un exemplu de ”intrare a Washingtonului într-un acord care dezavantajează Statele Unite în beneficiul exclusiv al altor companii. (…) ”Nu doar că această înţelegere le impune cetăţenilor noştri restricţii economice dure, dar nu se ridică la nivelul idealurilor noastre. Ca unul căruia îi pasă profund de mediu, şi îmi pasă, nu pot să susţin cu conştiinţa împăcată o înţelegere care pedepseşte Statele Unite.

Fondul Verde pentru Climă al ONU, apreciază Trump, este o înţelătorie menită să ia banii Statelor Unite, ”aşa că o să plătim miliarde şi miliarde şi miliarde de dolari”in bugetul globalizarii.Si asta nu se va intampla!

Donald Trump

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.