PATRIARHIA ROMANA SI SOLIDARITATEA INTERNATIONALA ALATURI DE MULT INCERCATA FAMILIE SMICALA A CAREI COPII SUNT INCHISI IN GULAGUL DE EXTERMINARE DIN FINLANDA!

Octavpelin's Weblog

Deputații de Diaspora Doru Coliu și Matei Dobrovie, însoțiți de președintele Comisiei pentru Românii de Pretutindeni din Parlamentul României, Constantin Codreanu, au efectuat o vizită de trei zile în Finlanda, încercând să înduplece autoritățile finlandeze să respecte legea și să redea mamei lor, doctorița Camelia Smicală, copiii ei minori, Maria si Mihai, acum separați și internați în centre de plasament din orașul Tampere. Din păcate, finlandezii s-au dovedit la fel opaci ca și până acum, după cum puteți afla din sinteza deputatului Constantin Codreanu, mai jos.
Camelia Smicală: „Aveți grijă de copiii dvs, luați-i in brate, iubiți-i!”
Și europarlamentarul român Maria Grapini și-a transmis mesajul de solidaritate cu cei doi copii: „Aș vrea ca toti copiii să fie, de 1 Iunie, lângă părinții lor. Gândul îmi zboară către Finlanda, la Camelia și copiii ei, Mihail și Maria, care nu pot sa-si strângă în brațe mama și nici ei, copiii, nu se…

Vezi articolul original 321 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.
%d blogeri au apreciat: