Filmul accidentului înfiorător în care au murit patru fraţi şi vărul lor. Copiii mergeau să-şi viziteze bunica de 1 iunie


Un autoturism în care se aflau cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani, a fost spulberat de tren la Bistriţa-Năsăud pe 1 iunie. Toţi cei cinci tineri au murit, trei pe loc, iar doi la spital. Adolescenta care conducea maşina avea permis de conducere de doar trei săptămâni.
Patru fraţi care locuiau la blocurile sociale din cartierul bistriţean Viişoara, împreună cu un văr de-al lor, în vârstă de 19 ani, au plecat cu maşina pe 1 iunie să-şi viziteze bunica din comuna Negrileşti, localitate aflată la aproximativ 60 de kilometri, unde obişnuiau să petreacă mare parte din vacanţele de vară.

 

Autoturismul Volkswagen, cumpărat de părinţi cu mari sacrificii în urmă cu doar o lună, era condus de una dintre surori, Lavinia. Tânăra care urma să împlinească 19 ani chiar săptămâna viitoare, obţinuse permisul de conducere în urmă cu trei săptămâni.

 

Adolescenta pornise spre Negrileşti alături surorile sale Daria (14 ani), Cosmina (12 ani), fratele Darius (20 de ani) şi vărul Rafael (19 ani), care tocmai terminase Liceul Sportiv din Bistriţa.

 

La doar câteva sute de metri de casă, autoturismul pe care-l conducea Lavinia a fost lovit de un tren Regio. Se pare că înaintea Laviniei traversase calea ferată un alt autoturism, iar tânăra s-ar fi bazat pe faptul că şoferul din faţa ei s-a asigurat şi nu a mai oprit la calea ferată, care este semnalizată doar cu stop şi Crucea Sfântului Andrei.


Citiți mai mult accesând:

http://m.adevarul.ro/locale/bistrita/filmul-accidentului-infiorator-murit-patru-frati-varul-lor-copiii-mergeau-sa-si-viziteze-bunica-1-iunie-1_593125005ab6550cb8b25242/index.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.