Strigăt de disperare al mamei doctoriței Smicală

Durere și deznădejde pe chipul Luciei Smicală, mama doctoriței nemțence Camelia Smicală, ca răspuns la infernul prin care este nevoită să treacă fiica ei, la mii de kilometri depărtare de casă. Ajunsă aproape la capătul puterilor, bătrâna a venit astăzi în parcul din centrul municipiului cu o pancartă prin care solicita eliberarea nepoților săi, luați în mod abuziv de lângă mama lor de statul finlandez.

„SPRIJIN PT. CAMELIA SMICALĂ. ELIBERAȚI PE MIHAI ȘI MARIA. PROTEST” – asta stătea scris cu litere mari pe cartonul pe care-l avea cu ea Lucia Smicală. Cu ochii în lacrimi, sfâșiată de dorul fiicei și nepoților, femeia nu vrea decât să se facă dreptate și să-și poată strânge în brațe fiica și pe cei doi nepoți. Chiar dacă trecătorii au avut numai cuvinte de îmbărbătare la adresa femeii, Lucia Smicală rămâne nemângâiată la gândul că în continuare familia ei este victima statului adoptiv.

Camelia Smicală trăiește o adevărată dramă în Finlanda, după ce în urmă cu patru zile a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru faptul că i-ar fi agresat și defăimat pe funcționarii care au venit să-i ia copiii și să-i interneze în două centre diferite – vezi știrea inițială AICI.

În ultima postare publicată pe internet, doctorița Smicală scria că a renunțat să mai lupte, pentru că i-a fost luat tot. „Nu mai am pentru ce sa lupt deoarece mi-au luat tot și nici nu mai am nici o posibilitate sa mă mai lupt. Nimeni nu e vinovat pentru greselile mele . Doar eu. Iertati-ma! Am facut ce am putut”, își încheia femeia postarea făcută în urmă cu câteva zile, înainte de aflarea sentinței, semn că nemțeanca știa la ce să se aștepte.

Problemele doctoriței Smicală par să nu se mai termine. Chiar dacă sentința prin care a fost condamnată nu este încă intrată în vigoare, acum femeia este pusă în fața unei alte situații grave. În exclusivitate pentru Vestea, Camelia Smicală a declarat că este în pericol să-și piardă și locul de muncă, după ce a fost chemată în ședință la serviciu. „Astăzi am fost chemată la serviciu și este posibil să fiu dată afară. Nu știu sigur, dar bănuiesc, pentru că aici nu se fac astfel de ședințe. Mama este foarte dezamăgită. Oamenii nu fac altceva decât să ne judece și nu-i interesează cum stau lucrurile de fapt”, a conchis Camelia Smicală.

Sursa: http://vestea.net/strigat-de-disperare-al-mamei-doctoritei-smicala/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.