Victimă a Balenei Albastre? 


Un copil în vârstă de 11 ani dintr-o comună din Dâmbovița a fost gasit spânzurat în podul casei, anchetatorii luând în calcul ca băiatul să fi luat parte la jocul Balena albastră.
Alex, un băiețel de 11 ani din Cazaci, a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Copilul își distrusese telefonul mobil, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor. Deocamdată, anchetatorii iau în calcul orice variantă, în condițiile în care un copil de aceeași vârstă, prieten cu Alex, spune că sinuciderea era parte a jocului Balena Albastră. Copilul susține că victima ar fi încercat să îl atragă și pe el în acest joc, dar a refuzat.
Jocul Balena Albastră este o platformă de socializare cu origini în Rusia. Jocul presupune 50 de misiuni pe care trebuie să le îndeplinească utilizatorii, ultima fiind sinuciderea. Pentru a intra în joc, concurenții accesează diverse grupuri de pe rețelele de socializare, în speranța că o ”balenă” va accepta să le fie mentor, ghid și stăpân. Se presupune că cel puțin 150 de adolescenți s-au sinucis după ce au jucat Balena Albastră.
Pe 17 martie, cinci elevi ai unei școli din Iași au fost găsiți asfixiați după ce au participat la provocările jocului.

Sursa:

http://m.activenews.ro/stiri-social/Victima-a-Balenei-Albastre-Un-baiat-de-11-ani-din-Dambovita-a-fost-gasit-spanzurat.-Gestul-facut-inainte-de-sinucidere-142242

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Victimă a Balenei Albastre? 

  1. Doamne apara copii nostri!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.