​COMORI VEȘNICE


Nu vă strângeţi comori pe pământ… ci strângeţi-vă comori în cer… Matei 6:19-20
Mulţi creştini sunt foarte mărginiţi, acordând mai mare valoare vieţii din prezent decât gloriosului viitor din cer. Din cauză că perspectiva lor este greşită, îşi cheltuiesc greşit timpul, îşi folosesc talentele cum nu trebuie şi îşi investesc greşit banii. Ei adună grămezi de bogăţii pământeşti şi se gândesc prea puţin să câştige comori în cer. Ei uită că pe măsură ce „trimitem dincolo”, tot mai strălucitoare va deveni aşteptarea plecării noastre acolo.
O femeie l-a întâlnit pe un prieten de-al tatălui ei, pe care nu-l mai văzuse de mulţi ani. Tatăl femeii fusese un creştin devotat, aşa că a fost deosebit de bucuroasă să-i povestească acestei vechi cunoştinţe despre credinţa tatălui ei în Domnul, despre felul cum făcea faţă suferinţelor, încercărilor şi cum este gata să facă faţă morţii. Prietenul dusese o altfel de viaţă. Se dedicase câştigării de bani, adunând orice bănuţ pe care îl putea şi a devenit foarte bogat, dar nu avea o asemenea perspectivă a viitorului cum avusese prietenul său. I-a explicat acest lucru femeii, spunând: „Tatăl tău poate fi mult mai optimist în legătură cu cerul decât mine, pentru un simplu motiv. El va merge la comoara lui. Eu o voi părăsi pe a mea!”
Omul s-a exprimat corect. Când va veni moartea, aceia ce şi-au ales să trăiască împlinirea egoismului lor vor intra în eternitate cu mâinile goale. Dar cei ce au trăit pentru Domnul şi au investit cu înţelepciune în cele eterne vor avea acolo o intrare glorioasă. Ei îşi vor găsi comorile adunate în cer!
Nu poţi lua banii cu tine în cer, dar poţi face investiţii în eternitate. Investește corect !
Cu drag,

Gabriel Bădița

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.