Din biserică la pușcărie


Eram la una din serile de rugăciune pe care le avem aici în penitenciar. Suntem vreo 15-20 de deținuți care ne adunăm seară de seară de la ora 16:20 la ora 17:30 pentru a-i cânta Domnului, a ne ruga și a studia Scriptura. De câteva seri, Dumnezeu mi-a pus pe inimă să încurajez pe frați să pregătească fiecare câteva versete, iar la întâlnire fiecare să vorbească din ele.
Era seara când îi venise rândul lui Ionuț să citească un Cuvânt și să ne spună ceea ce i-a vorbit Dumnezeu din acel Cuvânt. A citit din 2Timotei 3. Pe când ne vorbea, privirea mea s-a îndreptat către versetele 14 și 15 din același capitol. Citindu-le de câteva ori, am simțit îndemnul lui Dumnezeu să mă pregătesc să vorbesc din aceste 2 versete, dar nu știam nici când, nici cui. Când fratele Daniel de la Rădăuți mi-a transmis că există posibilitatea ca noi, grupul de frați din penitenciar, să avem șansa să fim într-una din duminicile viitoare într-o biserică din Suceava sau Rădăuți, am știut în acel moment că Dumnezeu vrea ca eu să le vorbesc fraților din biserica în care vom ajunge din acele două versete, și anume versetele 14 și 15 din 2 Timotei 3.

Citind din nou aceste versete și căutând să pregătesc mesajul pe care îl vrea Domnul de la mine, am primit îndemnul să și scriu acest mesaj și să îl public pe blogul personal având speranța că poate fi de ajutor pentru cei care citesc.
„Tu să rămâi în lucrurile pe care le-ai învățat și de care ești deplin încredințat, căci știi de la cine le-ai învățat; din pruncie cunoști Sfintele Scripturi, care pot să-ți dea înțelepciunea care duce la mântuire prin credința în Hristos Isus” 2Timotei 3:14, 15.

Citiți mai multe accesând:

https://georgeignat.com/2017/03/06/din-biserica-la-puscarie/

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.