Poliția din Brazilia în genunchi la rugăciune

Espirito Santo, situat în estul Braziliei, la nord de Rio de Janeiro, este unul din cele 26 de state ce formează federația braziliană. Dar, acest frumos ținut de pe coasta Atlanticului, s-a văzut recent implicat într-un lanț de violență, furturi, atacuri stradale, omucideri, etc, datorită grevei în care a intrat poliția militară din acest stat, fapt de care au profitat răufăcătorii și oamenii certați cu legea.

Numai în orașul Gran Victoria, numărul de morți violente a ajuns la 95, conform lui Jorge Leal, președintele Sindicatului Poliției Civile din Espirito Santo.

Cu situația scăpată de sub control, Forțele Armate și agenții Forței Naționale de Securitate, s-au văzut nevoite să intervină și să încerce să restabilească ordinea pe de o parte și să repună poliția militară la locul ei, pe de altă parte. Conform legilor Braziliei, poliția militară nu are dreptul la grevă.

Dar, între zecile de materiale video, ce arată scenele de oroare de pe străzi, unul dintre acestea iese totuși în evidență. Un grup de pastori s-a reunit cu Batalionul nr 9 al Poliției Militare din Cachoeiro, pentru a se ruga împreună. Este impresionant să vezi peste 20 de bărbați și femei în genunchi, care împreună cu pastorii implorau pe Dumnezeu, ca acesta să intervină și să aducă pacea și binecuvântarea peste statul lor.

Citiți mai mult accesând:

https://benidradici.com/politia-din-brazilia-genunchi-la-rugaciune/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Poliția din Brazilia în genunchi la rugăciune

  1. Ciudată Brazilia asta…
    Între polițiști ce îngenunchează și Festivalul de Samba…

    Apreciază

Comentariile sunt închise.