Misiune în Ucraina

În perioada 6-8 ianuarie, când în Ucraina se sărbătorește, după calendarul vechi, nașterea Domnului, am vizitat şi am slujit Domnului în câteva localități din Ucraina, împreună cu fratele Vlad Breană, absolvent ITPB, prezbiter în Satul Nisipitu, Comuna Ulma și cu o parte a grupului „Vestea Bună” din județul Suceava. Am făcut această vizită în urma invitației pastorului Costică Cuciurean, responsabil pe sectorul Cernăuți.
Prin diverse activități sociale şi slujbe bisericești, am încercat să ducem vestea bună a mântuirii oamenilor împovărați de tragediile războiului şi de tragedia unei vieți trăite fără Dumnezeu. Prin harul lui Dumnezeu, am reușit să fim o binecuvântare pentru bisericile din zona Cernăuți (bisericile din Cerlena, Suliţa Nouă, Prypruttya), precum şi pentru familiile pe care le-am vizitat în mod individual și care s-au bucurat de colindul nostru cald în mijlocul unei ierni geroase.
Printre altele, am vizitat şi centrul pentru refugiații din zona de conflict, care este în construcție acum și am văzut marea nevoie de implicare, de orice fel, în acest proiect atât de necesar. Am înțeles, în această scurtă activitate misionară, că am fost binecuvântaţi ca să fim la rândul nostru o binecuvântare și că Dumnezeu ne-a dat daruri spirituale ca să slujim altora, resurse financiare ca să împărțim şi cu cei nevoiași şi că toate acestea lucrurile trebuie să le facem de dragul Împărăției lui Dumnezeu.
Ilaş Sebastian, student anul II, ITPB.


http://www.itpbucuresti.ro/noutati/misiune-in-ucraina/

Acest articol a fost publicat în ITP BUCUREȘTI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.