Dumnezeu VORBEȘTE și AZI! 


Fiecare zi este un prilej potrivit pentru a învăța, să asculți ceea ce Dumnezeu vrea să îți transmită. Sunt convins, cred și sunt atent la ceea ce Domnul vrea să-mi spună. Iar azi, Dumnezeu a ales să-mi mângâie inima rănită prin Luca. Un dialog, o discuție scurtă și un răspuns pe măsură! 
Am fost marcat de răspunsul pe care Luca, fiul meu cel mic, l-a dat atunci când a auzit o constatare durerosă: Luca nu te las să fii pastor, o să ai prea mulți dușmani! 

Auzind acest adevăr, Luca a exclamat ,,Nu contează cât de mulți dușmani ai, dacă Dumnezeu e prietenul tău!” Încercând să fie mai convingătoare, Ribana a continuat spunând: Luca o să suferi! Un alt răspuns ce mi-a adus bucurie ,,Pentru Dumnezeu se merită să suferi!”
Ce adevăr profund! Ce declarație puternică de credință! Ce pasiune transpusă în cuvintele unui copil de 12 ani! 

Nu contează cât de pregătiți sunt dușmanii tăi, nici măcar cât de puternici sunt! Tu alături de Dumnezeu ești și mai puternic

Nu contează nici măcar cum se numesc ei! Tu ascultând de Dumnezeu, vei fi ferit de săgețile lor! 
Ce contează cu adevărat este ca tu și Dumnezeu să fiți PRIETENI

Doamne îți mulțumesc pentru că ai ales să îmi vorbești azi prin copilul meu! Te iubesc și alături de tine, împreună cu tine, formez majoritatea! Nu te speria, nu da înapoi, nu lasa ca cel rău să-ți fure zâmbetul, să-ți taie aripile ca să nu mai zbori! Stai lângă Dumnezeu, chiar dacă se aude zăngănitul de arme, Diavolul încearcă prin zgomot să te sperie, tu însă îl ai prieten și păstor pe Isus! 

Zâmbește și mergi mai departe! Pentru Dumnezeu se merită să suferi…
Cu dragoste, 

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dumnezeu VORBEȘTE și AZI! 

  1. rodi spune:

    A republicat asta pe agnus dei – english + romanian blog și a comentat:
    Ce marturie frumoasa! Dumnezeu sa va binecuvanteze familia si in special pe Luca pentru credinciosia lui.

Comentariile sunt închise.