Tabita Bahier a trecut la Domnul! Dumnezeu să mângâie familia îndoliată.


Tabita Bahier, 1992-2016, 

Cea care a fost pentru noi soră, prietenă și colaboratoare, Tabita Bahier, a plecat la Domnul ieri, 29.11.16.
Pentru noi, Tabita va rămâne un model prin slujirea ei cu atâta dăruire, consecvență și bucurie în tot ce a făcut. Puteți asculta mărturia ei aici.

Motto-ul ei a fost: „Dacă lucrezi pentru Dumnezeu s-ar putea ca salariul să nu fie cine știe ce, însă nimic nu se compara cu pensia!”, iar mesajul motto-ului ne-a motivat și pe noi să lucram cu spor, negândindu-ne la o răsplată pământească!

Mulțumim tuturor pentru susținerea în rugăciune de până acum și fie ca Domnul să vă binecuvânteze! 
Primul priveghi va avea loc astăzi, 30.11.16 ora 20:00, la Biserica Română Elim Bruxelles (Rue Stephanie 107, 1020 Laeken).
Cel de-al doilea priveghi va avea loc, cu ajutorul Domnului, în România, vineri, 02.12.16, la Biserica Penticostală din Lovrin, Jud. Timiș.
Cel mai probabil înmormântarea va avea loc sâmbătă, 03.12.16 în același loc. 
Să ne rugăm în continuare ca Domnul Dumnezeu să mângâie, să întărească familia și să umple golul lăsat de cea care a însemnat atât de mult pentru noi toți!
E o durere adâncă pentru noi, cei care am cunoscut-o, dar ceea ce ne mângâie inima, este gândul că este scumpă și prețioasă pentru Domnul moartea celor iubiți de El! Glorie Lui că Tabita era pregătită să își întâlnească Mirele mult iubit și să primească din mâna Sa răsplata! 
Pentru timpul scurt pe care-l mai avem de trăit, cea mai mare investiție pe care-am putea-o face este sa sporim în lucrarea Domnului, adunându-ne comori acolo, Sus și fie ca „pensia” noastră să fie nemăsurată!

Sursa: https://stiri.resursecrestine.ro/156039/tabita-bahier-1992-2016

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Tabita Bahier a trecut la Domnul! Dumnezeu să mângâie familia îndoliată.

  1. dupa cum masuram noi timpu …prea repede a ajuns la pensie….dar totus Dumnezeu este drept si ii va rasplatii ….ea culege roadele din munca ei pentru Domnu cu siguranta.

  2. Adina Adina zice:

    ce s.a intamlpat ?de ce a murit?

Comentariile sunt închise.