Presedintele-ales Trump a adaugat un alt crestin evanghelic in Cabinetul sau – Patru din cinci pozitii au fost inmanate evanghelicilor

agnus dei - english + romanian blog

FOTOREUTERS/Mike Segar FOTO REUTERS/Mike Segar

23 Noiembrie, 2016

Evanghelicii isi vor lasa amprenta intr-un mod remarcabil asupra  Statele Unite ale Americii, începând cu 20 ianuarie 2017.

Trei dintre primele patru numiri la nivel de cabinet pe care presedintele ales, Donald Trump le-a anunțat au fost înmânate evanghelicilor. Și acum, a cincea numire a lui la nivel de cabinet, merge la un alt creștin evanghelic.

Miercuri după-amiază, echipa de tranziție prezidențială a anunțat ca Betsy DeVos, care sustine de mai multa vreme proiectul ,,Alege scoala,” va conduce Departamentul de Educație în administrația Trump. Ei au emis următoarea declarație cu privire la membrul consiliului Mars Hill Bible Church:
Presedintele ales Donald J. Trump si-a anuntat intentia de a nominaliza pe Betsy DeVos, în calitate de Secretar al Departamentului Educației al Statelor Unite. Un lider în mișcarea națională de reformă școlară pentru mai mult de două decenii, Betsy DeVos este o sustinatoare de  mare succes al educației, femeie de afaceri…

Vezi articolul original 270 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.