„Dumnezeu face politică!”. Liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, şi-au făcut campanie la Universitatea Emanuel


În plină campanie electorală, co-preşedinţii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au venit, vineri, la Oradea, unde s-au întâlnit cu reprezentanţii tuturor cultelor religioase la Universitatea creştină Emanuel pentru a-şi exprima susţinerea pentru demersul Coaliţiei pentru Familie în ceea ce priveşte modificarea Constituţiei.
Merită ştiut că această organizaţie a strâns 3 milioane de semnături pentru ca în România căsătoria între persoane de acelaşi sex să fie interzisă prin Constituţie.
Politică în capelă
După întâlnire, deşi au anunţat-o iniţial la Hotelul Continental, liderii partidului ALDE au susţinut o conferinţă de presă tocmai în Capela Universităţii Emanuel, folosită şi ca Aula Magna, alături de reprezentanţi ai Coaliţiei pentru Familie.
Reporterul BIHOREANULUI a vrut să afle de la liderii ALDE de ce au ales tocmai o capelă pentru a susţine o conferinţă de presă politică. La întrebare a răspuns, însă, rectorul Universităţii Emanuel, pastorul baptist Paul Negruţ, care a subliniat că încăperea este Aula Magna a Universităţii şi este folosită atât drept capelă, cât şi ca loc de întruniri şi activităţi artistice.
Întrebat dacă, în acest context, Universitatea Emanuel sprijină ALDE în alegeri, Negruţ a răspuns: „Universitatea Emanuel vrea afle poziţia tuturor celor candidează din partea Bihorului şi să votăm în cunoştinţă de cauză. Aţi auzit de multe ori sloganul: „Dumnezeu nu face politică”. Vreau să-l corectez. Dumnezeu face politică! El conduce Universul, conduce istoria. A încerca să-l scoatem pe Dumnezeu din politică ar însemna să intrăm într-o societate a ateismului. Totuşi, Biserica nu se transformă în partid politic. Dar suntem cetăţeni care votăm cu conştiinţa şi credinţa în Dumnezeu”.
Discursul lui Negruţ a fost primit cu aplauze din partea celor câteva zeci de tineri care au venit să asiste la conferinţa de presă a liderilor ALDE.

Citiți msi multe accesând următorul link

http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?news_id=130649&action=display_news

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „Dumnezeu face politică!”. Liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, şi-au făcut campanie la Universitatea Emanuel

  1. Alin Cristea spune:

    Baptiştii români au protestat pe Facebook faţă de prezența lui Călin Popescu Tăriceanu la Universitatea Emanuel din Oradea

    http://roevanghelica.wordpress.com/2016/11/24/baptistii-romani-au-protestat-pe-facebook-fata-de-prezenta-lui-calin-popescu-tariceanu-la-universitatea-emanuel-din-oradea

Comentariile sunt închise.