Isterie: riscăm să redevenim brusc normali!

Observ că după ce Hillary Clinton a pierdut președinția și se așteaptă un reflux al ideologiilor sexo-marxiste, pe un fond în care globalismul în general pierde teren, în România bastarzii lui Soros au intrat în fibrilație, denunțând Coaliția pentru Familie ca fiind nici mai mult nici mai puțin decât nazistă.


Hoțul strigă hoții! Dacă ar fi urmat, după catastrofală guvernare Obama, care a dus lumea la marginea haosului total, o guvernare extremistă H.C., prin forțarea proiectelor Noii Ordini Mondiale, probabil că cei 3 milioane de români ar fi fost supuși unui program de reeducare.

Ca să fie păstrată starea de panică a populației, România este arătată astăzi ca fiind o insula globalistă într-un context regional „roșu”, format din state care își recuperează suveranitatea.
Ideea lor este ca nu cumva să se întâmple ca România să redevină ea însăși, să își păstreze firescul.

Mașina de propagandă Soros prezintă pe conservatorii români ce au semnat pentru referendum fie cum arătam adineauri, ca o mixtură totalitar-homofobă de neonaziști care au mitralierele pregătite de acțiune (parcă și văd băbuțele cu cască în cap și AKM-urile cu încărcătoare pline la intersecții, atente la sprâncenele pensate ale efeminaților), fie – și asta e deja manipularea formolizată a cozilor de topor de care râde și bețivul satului – promotorii acțiunilor premeditate ale Moscovei de a submina ordinea globalistă în România. De parcă, fără „familia” homosexuală, NATO se desființează iar UE își pierde obiectul muncii.

Citiți mai multe accesând: 

http://m.activenews.ro/prima-pagina/Isterie-riscam-sa-redevenim-brusc-normali-138423

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.