Biroul Politic Național al PNL a dat astăzi un vot istoric pentru familie. Am luat cuvântul să susțin demersul prin care Partidul Național Liberal se angajază să sprijine oficial referendumul de modificare a articolului 48 din Constituție, care să prevadă că familia este constituită dintre „bărbat şi femeie”. 
Consider că este un demers absolut necesar, iar ideologia fundamentalist-secularistă trebuie respinsă, fiind, ca orice alta formă de fundamentalism, dăunatoare pentru națiune. Lecția alegerilor din SUA ne arată că oamenii pe care îi reprezentăm cer lideri care să îşi asume cu fermitate identitatea şi să promoveze valorile esențiale pentru o societate sanatoasă. Familia internațională europeană din care PNL face parte, respectiv Partidul Popularilor Europeni (PPE), susține valorile şi principiile creştin-liberalismului, respectând şi garantând totodată drepturile şi libertățile individului. 

Poziționarea pro-viața şi pro-valori a PNL, este o dovadă în plus de maturitate politică, înțelegând că epoca „corectitudinii politice” a apus, iar astăzi, societatea are nevoie de politicieni care susțin cu convingere ceea ce cred. Există speranță pentru România!


Ben-Oni Ardelean

https://www.facebook.com/ArdeleanBenOni/

Acest articol a fost publicat în COMUNICATE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la

  1. Ioan Joldes zice:

    Ar fi bine sa ma însel insa cred ca e ceva electoral; daca voiau sa facă era qvorum; așteptăm sa vedem faptele si mi-aș dori sa ma fi însel.

Comentariile sunt închise.