V O R B E 


In momentul acesta se fac tot felul de speculatii in urma alegerii lui Trump. Europenii isi fac probleme. Jumatate din populatia Americii este entuziasmata, cealalta jumatate este furioasa. Care ar trebui sa fie atitudinea noastra, a crestinilor, in astfel de momente, noi cei care credem in revenirea lui Hristos?
Daca pornim invers in analiza noastră, si anume dinspre Biblie spre evenimentele din zilele noastre, este clar, noi traim vremurile sfarsitului. Eu nu am speranta ca lumea se va indrepta. Europa, dupa revolutia franceza, a inceput sa se indeparteze tot mai mult de valorile crestine. America urmraza acelasi drum dupa anii 90, dupa ce au castigat razboiul rece cu Rusia. Sistemele politice din zilele noastre sunt pur laice. Elitele lumii, nu mai cred in valorile crestine. Prin urmare, tind sa cred ca vremuri bune nu vor veni.
Asta ar trebui sa ne determine tot mai mult, sa nu ne mai punem prea mult speranta in lideri politici. Am impresia ca prea tare ne entuziasmam atunci cand ne castiga un politician sustinut de noi, sperand ceva providential de la el. In opinia mea, este doar amagire. 
Sa avem nadejdea in revenirea lui Hristos!

Luca Deneș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.