PREVIZIUNI EȘUATE. DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT!  

 Am devenit penibili, precum Nostradamus, BabaVanga sau Harra de Romania, făcând pronosticuri sumbre privitoare la deznodământul alegerilor din America. Nu sunt cititor al acestor impostori. Îmi produce dezgust naivitatea celor care se alimentează zilnic din ,,învățăturile” lor lipsite de bun simț. Ne-am bazat pe speculațiile jurnaliștilor, am înghițit bucuroși ce ne-a oferit mass-media, incapabili să îndrăznim să gândim altceva.

 

Se pare ca nici unul dintre ,,celebrii” profeți nu a avut dreptate. Omul are de-a face cu un Dumnezeu care are ultimul cuvânt și nu calculele și speculațiile politicienilor sau ale profeților falși au greutate. Cei mai mulți au rămas stupefiați la aflarea numelui noului președinte, devenind, brusc, dezinteresați de subiect. Este adevărat, entuziasmul trece după primele trei zile. Sunt convins că unii dintre cei care l-au votat ca președinte, vor fi dezamăgiți în așteptările lor. Avem experiența euforică din România, din urmă cu doi ani …

 

Vreau să rețineți, însă, că Dumnezeu are ultimul cuvânt! Consider că cel mai potrivit mod de exprimare și manifestare în orice cicumstanță trebuie să fie cel temperat, rațional și cu convingerea că oamenii se pot schimba și o fac rapid, dezamăgindu-ne. Sunt și ei doar niște simpli oameni! Dar așteptați-vă de la Cel care conduce universul care nu se schimbă, așa cum a promis, și rămâne credincios pentru totdeauna. El nu ne-a abandonat. Să nu vă piară acest entuziasm de a vă încrede în El și de a vă alinia proiectele, viziunea, viitorul după El. Veți rămâne cu El și vă veți da seama că bieții oameni, indiferent de poziția lor vremelnică, nu pot face față situațiilor! Nu vă încredeți în speculanții de ocazie și impostorii profesioniști, fiindcă ei, chiar și creștini, au o perspectivă limitată a imaginii complete.

 

Așadar, aceste alegeri ne-au arătat cât de fragilă este ființa umană, dar și cât de bine e să te încrezi doar în Cel care știe totul. S-a întâmplat exact așa cum a vrut Dumnezeu și pentru aceasta îi suntem recunoscători. Chiar dacă era altfel, trebuia și atunci să Îi fim mulțumitori, fiindcă El ridică și coboară, El schimbă lucrurile, uneori contrar voinței sau așteptărilor noastre!

 

Am învățat lecția: chiar dacă toată lumea ar fi împotriva familiei tradiționale, Dumnezeu are ultimul cuvânt! Merită să luptăm cu toate forțele pentru ca România să rămână o țară cu principii sănătoase! Ne încredem pe deplin în Cel care este credincios și ne-a promis că va fi de partea adevărului până la final! Fii înțelept și pironește-ți privirile spre El și nu spre lume! Dumnezeu a biruit și o va face în continuare, chiar în această lume pervertită de păcat! 

Va răsări soarele și pe ulițele noastre!
Sorin Cigher

https://www.facebook.com/prodocens/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la PREVIZIUNI EȘUATE. DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT!  

  1. anuska spune:

    Eu una nu cred nimic ,decat Dumnezeu stie ce se va intampla,problema e ca toti capii lumii sunt niste mafioti, avari,diavoli, care vor face rau omenirii 🙁

Comentariile sunt închise.