PRESEDINTELE Donald Trump – O PROFETIE IMPLINITA

Extrem de interesant! SHARE…

agnus dei - english + romanian blog

FOTO Charisma FOTO Charisma

Profetia aceasta a fost publicata in Magazinul Charisma in luna August 2015. Aceasta profetie care a venit prin pastorul american Jeremiah Johnson in timp ce se ruga, a fost inainte de a incepe dezbaterile intre cei 17 candidati republicani care si-au anuntat candidatura la presedentie. Donald Trump era aproape necunoscu, dar Dumnezeu l-a adus la statura de presedinte al Statelor Unite. Pastorul Jeremiah Johnson a fost criticat dupa aceasta profetie, de unii crestini. Raspunsul lui acestor critici a fost ca el nu a facut altceva decat sa transmita ce Duhul Domnului a vorbit prin el si daca aceasta proorocie nu se va implini, el se va pocai in mod public inaintea bisericii lui Christos.

Multe din aceasta profetie s-au implinit deja, s-a incercat chiar de cei din propriul sau partid sa fie inlaturat  de la candidatura, sau expus numeroase inselaciuni si perversiuni facute in ascuns, Wiki leaks a…

Vezi articol original 522 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PRESEDINTELE Donald Trump – O PROFETIE IMPLINITA

  1. Rezultatul final al alegerilor va fi aflat în 19 decembrie. Dumnezeu are toate lucrurile în control deplin. Iată un sait despre aceasta:

    https://www.change.org/p/electoral-college-electors-electoral-college-make-hillary-clinton-president-on-december-19

Comentariile sunt închise.