Daruind, Salvati Suflete Incatusate!


George Alexander este scriitor, iar in perioada in care copiii Bodnariu au fost luati de catre Barnevernet, era director general la doua gradinite din Oslo.
A avut un salariu foarte bun, acest lucru pana cand a fost fortat sa-si dea demisia deoarece a incomodat asa-zisa institutie pt potectia copilului, Barnevernet, prin faptul ca a scris cartea „Copiii nostri in inchisorile lor!”. In aceasta carte vorbeste despre drama prin care au trecut familiile Bodnariu si Nan atunci cand le-au fost luati copii si despre represaliile la care a fost supus dansul deoarece a ales sa nu taca. I-au fost ascultate telefoanele, a fost vizitat de politie la domiciliu si multe altele.
Intors in tara, a infintat o Asociatie care ii poarta numele si care se ocupa cu promovarea drepturilor copilului. Aceasta Asociatie incearca sa ajute si alte cazuri cum ar fi cel al familiei Bodnariu. Cele mai importante sunt cele ale doctoritei Camelia Smicala, casatorita in Finlanda. La divort i-au fost incredintati dansei copiii, insa in urma unui denunt al sotului ei ca vrea sa fuga in Romania cu ei, Protectia copilului din Finlanda impreuna cu 4 politisti au batut-o, i-au rupt coastele si i-au luat copii.
Un alt caz cutremurator este cel al Andreei Sutton din Anglia, mama a trei copii luati intr-un mod arbitrar de Protectia Copilului din Anglia. A fost tratata ca si o delincventa, cu bratara la picior pentru a fi monitorizata iar pemtru ca indraznit sa intrebe despre copii ei printr-o scrisoare adresata asistentului social, i-a fost intentat proces de catre politia din Liverpool pe data de 10 noiembrie.

Citiți mai mult accesând: 

http://afirmativ.com/2016/11/01/daruind-salvati-suflete-incatusate/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.