Cand va reveni Isus Hristos? Nimeni nu stie timpul exact al revenirii, posibil sa traim ultimele zile inainte de intoarcerea Lui. Trebuie sa fim pregatiti, spune Billy Graham


Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.” (1 Tesaloniceni 4: 16-17).
In asteptarea celei de-a doua veniri a lui Hristos, evanghelistul Billy Graham indeamna oamenii sa il primeasca pe Isus in viata lor fara intarziere.
Pe pagina media a Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, un crestin l-a intrebat pe predicatorul in varsta de 97 de ani urmatoarele:
„Cat rau va fi in lume inainte ca Isus sa se intoarca si care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a ma salva? Vad toate dezastrele care se intampla zilnic in lumea noastra. Traim vremurile din urma?”
In raspunsul sau publicat in Kansas City Star, Graham a scris: „Biblia ne avertizeaza ca nimeni nu stie nimic despre timpul exact al revenirii lui Isus, dar intoarcerea lui este sigura. Am putea foarte bine sa traim ultimele zile inainte ca El sa revina, deoarece Biblia ne spune – Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Sa ne dezbracam, dar, de faptele intunericului si sa ne imbracam cu armele luminii (Romani 13:12)”.
Evanghelistul a explicat ca, inainte sa se ridice la cer, Isus le-a spus ucenicilor Sai ca Evanghelia trebuie predicata in toata lumea (Marcu 13:10) inainte celei de-a doua veniri. „Niciodata nu a fost posibil acest lucru, dar acum, prin radio, internet si alte mijloace moderne de comunicare, acest lucru e posibil”, a scris Graham.
Isus a dat un alt semn pentru intoarcerea lui: incercarea finala a lui Satana de a opri lucrarea lui Dumnezeu printr-un atac devastator asupra crestinismului, sustine evanghelistul.
„Lumea noastra nu este straina de rau; Satana a lucrat intotdeauna pentru a opri planurile lui Dumnezeu. Inamicii lui Dumnezeu au acum acces la arme moderne de distrugere in masa si nimeni nu poate prezice rezultatul daca decid sa le foloseasca. Isus a spus – Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie. (…) Un neam se va scula impotriva altui neam – (Matei 24: 6-7)„.
Intrebarea primordiala pe care trebuie sa si-o puna toti oamenii este: „Sunt pregatit pentru revenirea lui Hristos? Poti fi, prin credinta, prin increderea in El si prin acceptarea Lui in inima ta. Nu luati avertismentele Mantuitorului in gluma si grabiti-va sa va dedicati viata lui Isus”, a incheiat mesajul Billy Graham.
Potrivit publicatiei Gospel Herald, Graham a fost una dintre cele mai admirate personalitati din SUA de 59 de ori. El s-a situat pe prima pozitie a clasamentului realizat de Gallup in 1955 si a fost nominalizat de-a lungul timpului mai mult decat orice alta persoana.

Citiți mai mult accesând: 

http://afirmativ.com/2016/01/07/cand-va-reveni-isus-hristos-nimeni-nu-stie-timpul-exact-al-revenirii-posibil-sa-traim-ultimele-zile-inainte-de-intoarcerea-lui-trebuie-sa-fim-pregatiti-spune-billy-graham/

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.