V O R B E 


Intelepciunea unui om si a unei natiuni se dezvolta din viata lui spirituala.

Viata spirituala adevarata se hraneste din Cuvantul lui Dumnezeu si prin trairea dupa indrumarile date noua in Cuvantul lui Dumnezeu.

Dezamagit de ateism, dezamagit de coruptie si dezamagit de agenda ,,guvernului mondial”care urmareste distrugerea valorilor morale,poporul roman este dispus astazi sa asculte, sa discearna si chiar sa aleaga o noua cale care ii va aduce progresul si inaltarea.

Dar care este aceea?

Fiindca poporul este intr-un mare impas eu cred ca va merge dupa aceeia care vor sti sa-i comunice clar si convingator adevarul viu al lui Dumnezeu.

Este adevarat ca poporul roman a pastrat atasamentul sentimental fata de Biserica Ortodoxa, datorita faptului ca in trecut Biserica Ortodoxa a fost pastratoarea unitatii noastre nationale, creatoarea culturii noastre si fatuitoarea specificului nostru national.

Dar din pacate,in anii de intuneric ai regimului comunist, Biserica Ortodoxa Romana a devenit o anexa a guvernului ateu si s-a lasat condusa si folosita de aceasta dupa bunul plac.

Poporul roman s-a gasit abandonat de singura institutie de la care ar mai fi putut astepta o raza de lumina in intuneric.

Acum Biserica Ortoodoxa ofera poporului roman numai ritualuri si toate ne sunt nefaste.

1-Ritualul botezului bebelusilor cu toate consecintele lui rele.

2-Ritualul spovedaniei devastator pentru viata morala a intregii natiuni.

3-Ritualul impartasaniei care ascunde poporului jertfa unica a Domnului Isus Hristos, si altele nenumarate.
Adevarata cale, pe care poporul trebuie sa o urmeze este una singura,descrisa pe paginile Sfintelor Scripturi.

Cand noi romanii il vom descoperi pe Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care S-a dat pe Sine pentru noi, atunci va incepe sa-si traiasca propria inaltare.

Amin!

Daniel Cristian Florea

Acest articol a fost publicat în evenimente, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.