V O R B E 

HRISTOS, ADEVARATUL NOSTRU ADAPOST.

Traim intr-o lume plina de talhari si hoti. Suntem inconjurati de ei, fie ca realizam acest lucru, fie ca nu. Ne dam seama doar atunci cand suntem praduiti. Si, acest lucru, nu este mare tragedie, caci ei ne praduiesc doar din punct de vedere firesc/material.

Tragedia majora consta in faptul ca exista UN ALT HOT mult mai periculos, Diavolul.

Daca hotii terestri ne fura banii sau lucrurile materiale, acest lucru nu este atat de grav. Are consecinte vremelnice. Grav este cand hotul hotilor reuseste sa fure ce avem mai de pret, si anume sufletul. Misiunea lui de a fura, de a junghia si de a prapadi are ca scop urmari vesnice. Daca, uneori, de praduitorii terestri nu ne putem feri, de Satan, talharul si hotul sufletelor si valorilor spirituale, ne putem adaposti in Hristos.

Preaiubitilor, Hristos este adapostul la care merita sa alergam si in care sa ne ascundem in fiecare zi. Noi suntem ascunsi impreuna cu El in Dumnezeu. 

Mai este putin si El va reveni sa ne ia cu Sine, asa cum ne-a promis.

Sa facem din ascunderea si ramanerea in El, scopul vietii noastre de zi cu zi pana la finalul alergarii noastre terestre. Patria noastra este sus.  Acolo se ajunge fara viza, doar daca suntem in El.

Un bun prieten mi-a dedicat recent Psalmul 91. Vi-l dedic si dvs tuturor celor ce ati avut placerea si rabdarea de a fi citit aceste randuri.

Dumnezeu sa va fie adapost prin Domnul Isus Hristos!

Costel Gramada

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.