SUNT DOAR O ASISTENTA MEDICALA

După ce s-a întâlnit cu o fostă colegă de liceu într-un magazin alimentar, asistenta Caitlin Brassington s-a decis să scrie o scrisoare.

“ Veneam acasă după gardă dificilă și, deși eram îmbrăcată încă în uniformă am decis să intru într-un supermarket și să fac câteva cumpărături. O fostă colegă de liceu m-a și mi-a spus:– Nu știam că ești doar o asistentă.

În 18 ani de carieră am auzit de multe ori această frază, dar astăzi m-am supărat. Oare sunt DOAR o asistentă?

Am ajutat la venirea pe lume a multor copii, dar sunt doar o asistentă.

Am ținut de mână oameni muribunzi în timp ce își dădeau ultima suflare, dar sunt doar o asistentă.

Am ținut părinți în brațe după ce și-au văzut copiii murind, dar sunt doar o asistentă.

Am resuscitat pacienți care au murit pentru câteva secunde și i-am ajutat să revină la viață, dar sunt doar o asistentă.

Voi pierde zile de Crăciun, zilele de naștere ale copiilor mei, serbărilor lor școlare pentru a veni la muncă spre a-ți îngriji persoanele dragi, dar sunt doar o asistentă.

Pot să iau sânge, să îngrijesc o rană, dar sunt doar o asistentă. Pot să resucitez un nou-născut, un copil sau un adult, dar sunt doar o asistentă.

Am experiența și cunoștințele pentru a salva vieți.

Chiar dacă sunt doar o asistentă pot să spun că sunt mândră de asta.”

Sursa: Faur Malidia

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Salvează legătura permanentă.

15 răspunsuri la SUNT DOAR O ASISTENTA MEDICALA

  1. DE MULTE ORI SUNTEM CONSIDERATI NIMICURI,DAR NIMENI NU STIE CE AVEM IN SUFLET SI IN CREIER,SA NU SE AMAGEASCA UNII CA DIPLOMA II FACE SI DESTEPTI,SA NE -PASTRAM DEMNITATEA DE OAMENI,ATAT CONTEAZA,OREPLICA PE FB SE POATE IGNORA

  2. Paul Iulya spune:

    Înainte de toate, sunteți și voi oameni, normal munca și rezultatele unui om nu sunt recunoscute de nimeni numai de cei ce se pun în pielea celor care fac minuni, voi să fiți mândri în continuare de cea ce faceți și mulțumirea o aveți de la bunul Dumnezeu.

  3. Felicitari pentru meseria si munca ta! Un medic a spus odata unui zugrav: ”Eu sunt doctor de oameni, tu esti doctor de pereti.” In orice ativitate este nevoie de multi oameni diferiti care sa-si faca treaba de nota 10. Fiecare este important in locul lui. Exact ca instrumentele unei orchestre. Daca poti si crezi ca este bine si util sa avansezi in pregatire si cariera, fa-o! Daca nu, fii pe viata DOAR o asistenta de nota 10. Si este de ajuns.

  4. Licentele si masterele nu cresc IQ-ul. Cu el te nasti si ala e. Unii nu stiu asta……..

  5. Maricica Haba spune:

    Daruieste sistemului un asistent medical profesionist si apoi comenteaza „doar o asistenta”.

  6. in aceasta profesie daca ti o alegi in viata trebuie ca sufletul tau si tot ce poti sa daruiesti celui ce are nevoie de tine.

  7. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 24 – 28 octombrie 2016?

Comentariile sunt închise.