Pastor american de origine română, tată a zece copii: „Domnule Președinte, ați ratat ocazia de a fi mare!”


Cristian Ionescu, păstorul Bisericii Elim din Chicago, i-a scris pe blogul său o scrisoare deschisă Președintelui Iohannis în urma declarației acestuia că nu este „adeptul fanatismului religios” în ceea ce privește protejarea familiei naturale prin Constituție. Păstorul Cristian Ionescu este căsătorit de 27 de ani cu Doina, soția sa, împreună cu care are zece fiice: Iulia, Eliza, Cristiana, Eveline, Alexandra, Josefina, Alina, Laura, Angela și Nadia (foto). Redăm integral scrisoarea sa:
DOMNULE IOHANNIS, PE MINE NU M-AȚI DEZAMĂGIT, M-AȚI LĂMURIT!
Vorbesc în dreptul meu, poate al multora! NU ați fost ales pentru flerul politic pe care nu-l aveți, poate tocmai de aceea! NU ați fost ales pentru programul economic bine elaborat, pentru că nu l-ați avut și nici nu era un domeniu prezidențial! Lozincile cu ”lucrul bine făcut” au sunat… bine, dar nu au contat esențial!
Oamenii au dorit un președinte cu trecut curat, cu o mentalitate corectă și o ținută (a lui și a… familiei) cucernică. Pentru că oamenii s-au săturat de mizerie, la propriu și la figurat!
Oamenii au vrut să fiți un model de etică și moralitate, un nou standard românesc de a face politică. Până acum, din câte am auzit, unii doreau să faceți mai mult, să vorbiți mai mult, să fiți mai prezent, să demonstrați că au avut dreptate atunci când au răsturnat toate previziunile ca să vă aleagă Președintele României. Eu cred că acum ați ratat ocazia de a fi mare!
Domnule Iohannis, până la urmă, ce înțelegeți dumneavoastră prin ”toleranță” vs ”fanatism religios”? Și, de când este conceptul de ”minoritate” parte din această dezbatere? De când a fi (un fel de) german, Evanghelic Luteran și/sau altceva de genul acesta se raportează la a fi sau nu familie în sensul corect al cuvântului?
Proiectul de amendare a Constituției României nu cere încarcerarea sau criminalizarea homosexualității! Proiectul de amendare a Constituției României cere să nu pângăriți o noțiune sacră, să n-o atribuiți unui stil de viață care contrazice logica geneticii umane, istoria civilizației și valorile iudeo-creștine enunțate în Biblie!
În schimb, să vă văd domnule Iohannis cât de mult veți îndemna la toleranță forțele malefice ale comunității represive LGBTQ, atunci când își vor impune ideologia și vor cere altora împotriva conștiinței lor să-i accepte, să-i servească și să-i celebreze!
În Europa și în America, domnule Iohannis, demnitari, pastori, proprietari de afaceri au fost fie încarcerați, fie amendați, fie brutalizați pentru că nu au vrut să-i recunoască pe desfrânați drept familie!
Cel puțin 3 milioane de români… ”fanatici” s-au pronunțat și se vor pronunța în favoarea adevărului, decenței și normalului! Domnule Iohannis, cu tot respectul dar și regretul, nu le aveți!

http://stiripentruviata.ro/pastor-american-de-origine-romana-tata-a-zece-copii-domnule-presedinte-ati-ratat-ocazia-de-a-fi-mare/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pastor american de origine română, tată a zece copii: „Domnule Președinte, ați ratat ocazia de a fi mare!”

  1. Victoria Ban zice:

    TATAL NOSTRU AL TUTUROR -DUMNEZEU,ne iubeste pe totii,asa cum sintem (pacatosi),ne-a pus in inima fiecaruia ,IUBIREA .Dar multi dintre noi ,am uitat sa iubim,de aceia stim sa facem doar rau.Daca totii am iubi,in loc sa urim,am face doar lucruri :frumoase ,bune.Raul nu ar mai avea loc pe pamant.Depinde de noi sa fim buni,sa ne iubim uni pe alti asa cum sintem .Daca bunul Dumnezeu ne iubeste asa cum sintem cu defecte,noi de ce ? nu ne iubim.Sintem aici pe pamant o scurta perioada de timp,in loc sa folosim acest timp,sa facem ,bine sa ne iubim,sa nu ne judecam uni pe alti ,sa facem doar ce TATAL DUMNEZEU NE SPUNE IN CUVINTUL SAU ,,Iubiti-va unul pe celalant” .Si sint sigura ca daca cu totii am face aceasta .Nimic rau nu ar fi pe pamant. Si timpul scurt petrecut aici pe pamant ,nu ar fi atit de greu de petrecut (muncim din greu,sintem plini de bolii ,trecem uni pe linga alti ,plini de poverii si grijii ,fara a ne privii o clipa in ochii,fara a ne bucura de intilnirea ,intersectarea din viata,uitam sa zimbim la vederea unui seaman,alergam dupa nimic,am uitat sa fim oamenii,am devenit niste robotii ,fara sentimente ,umane. De ce? pentru ce? SINTEM TRECATORII PE AICI. VA ROG FRATILOR;STATI O CLIPA SI VA GINDITI .ORI CE FUNCTIE AI AVEA,ORI CITI BANII AI AVEA ,IN ORI CE LUX AI TRAI,CIND PLECI DE PE PAMANT. Toate astea nu te vor ajuta cu nimic.La fel te vei inbolnavi,vei muri,vei deveni ce am fost in trecut,TARANA-Sufletele noastre ,care nu au cunoscut aici ,IUBIREA ,MILA,BUNATATEA .Nu vor cunoaste nici acolo unde vom pleca ,ACESTEA.Daca aici pe pamant ,nu am daruit :IUBIRE,BUNATATE ,MILA .Acolo ACASA ;nu vom fi asteptati cu :iubire ,mila ,bucurie.CE DARUIM ,VOM PRIMI.Imi doresc din toata inima ,sa fim cu totii COPII TATALUI CERESC.sa fie in inima fiecaruia ce Dumnezeu a pus IUBIREA .Sa facem totul c-a timpul petrecut aici sa fie frumos pentru totii ,nu doar pentru uni dintre noi ,pentru ca totii sintem fratii,indiferent de religie, rasa,statut social (pe care l-au facut uni dintre noi ) totii sintem OAMENII .Si totii trebuie sa traim la fel,sa fim egali ,pentru ca totii sintem OAMENII .Ma rog LUI DUMNEZEU TATAL sa lumineze mintile noastre ,care au fost intunecate de rau .Sa
    vedem ADEVARUL Si eu fac parte din aceasta mare familie OMENIREA

    Apreciază

Comentariile sunt închise.