Unitatea creștină din România îl îngenunchează pe președintele! Domnul președinte și-a îndulcit poziția în conflictul deschis cu reprezentanții cultelor creștine din România. Să fie un semn bun?

Unitatea creștină din România îl îngenunchează pe președintele
Domnul președinte și-a îndulcit poziția în conflictul deschis cu reprezentanții cultelor creștine din România. Să fie un semn bun?
Problema din fața președintelui României nu este simplă. Redusă la câteva cuvinte, ea poate fi formulată așa:
În fața cui îngenunchezi?
Președintele poate îngenunchea în fața lui Dumnezeu împreună cu toși creștinii și oamenii normali din România sau poate îngenunchea în fața puterilor politice mondiale, adepte și practicante ale unei lipse de moralitate înspăimântătoare.
Filiera României spre Europa are un profil care vrea să schimonosească tiparul moral al națiunii. ,,Cei ce se-aseamănă de adună“ spune vechiul proverb. Și reversul este acum valabil: ,,Cei ce vor să se adune, trebuie să se asemene“. Doamne, ai milă de cei chemați să fie ,,ca Tine“!
În lumea de azi au apărut o mulțime de antichristi. pasiunea lor, așa cum foarte bine afost formulată de un român, este normalofobia (împotrivirea față de ceea ce este normal prin creația divină, depravarea și stricăciunea). Ei forțează alungarea lui Christos din societate pentru a-i face loc Antichristului cel mare.

Citiți mai departe accesând următorul link: 

https://barzilaiendan.com/2016/10/21/unitatea-crestina-din-romania-il-ingenuncheaza-pe-presedintele/

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.