Joanna si Breanna din Arizona în  asteptarea deciziei judecatoresti


Joanna Duka si Breanna Koski, doua artiste crestine din Phoenix, Arizona, s-au intalnit la un studiu biblic pentru tineri. Constatand ca au pasiuni si indeletniciri similare, au decis sa deschida impreuna un business in Phoenix, Arizona: Brush and Nib Studio. Firma este axata pe invitatii caligrafice, invitatii cu scris caligrafic, invitatii tiparite, scrise de mana sau pictate pentru evenimente si ocazii speciale. Cele doua artiste si-au prezentat profilul afacerii in video-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=KeSlrYHX1AI
La scurta vreme dupa ce-au demarat acest business, Joanna si Breanna au descoperit ca legislatia orasului Phoenix le constrange libertatea prin faptul ca le obliga sa onoreze comenzi pentru orice tip de evenimente, inclusiv cuplurilor de homosexuali, lesbiene, transexuali, care intentioneaza sa se casatoreasca.
Artistele au decis sa se alature unei organizatii care lupta pentru dizolvarea acestei legi nefaste si militeaza pentru libertatea de-a posta pe Internet codul de conduita al firmei, afisand fara echivoc prestarea de servicii doar pentru nuntile traditionale dintre un barbat si o femeie.
Prin acest demers, Joanna si Breanna au ajuns in centrul opiniei publice in toata America.
Aceasta, dupa ce, in luna mai, 2016, organizatia „Alliance Defending Freedom” a dat in judecata municipiul Phoenix pentru incalcarea drepturilor stipulate in constitutia statului Arizona si-a celor mentionate in „The Arizona Free Exercise of Religion Act”. In dosar se solicita dreptul proprietarelor firmei „Brush and Nib Studio” de-a practica arta in compatibilitate cu valorile lor morale (fara deviatii sau alte obscenitati).
Joanna si Breanna asteapta decizia Curtii de Justitie. Intre timp ele creaza lucrari de arta care reflecta frumusetea Marelui Creator.
Noi amanunte despre acest caz, publicate constant in ziarul: „The Arizona Telegraph”:
http://www.thearizonatelegraph.com/
Joanna si Breanna au inteles ca nu pot sluji la doi stapani. Le-a fost usor sa aleaga intre Dumnezeu si mamona inainte sa li se ceara acest lucru. Ecoul actiunii lor a rasunat din statul Marelui Canion in intreaga lume in timp ce milioane de crestini de duzina aleg sa nu amestece afacerile cu „credinta”…
Octavian D. Curpas
„There are no easy answers, but there are simple answers. We must have the courage to do what we know is morally right” (Ronald Reagan).

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Joanna si Breanna din Arizona în  asteptarea deciziei judecatoresti

  1. Pingback: Joanna si Breanna din Arizona în asteptarea deciziei judecatoresti – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine

Comentariile sunt închise.